Οι φωτογραφίες της είναι ενδεικτικές της βίας που αντιμετώπισαν οι διαδηλωτές στην Τουρκία τα τελευταία 24ωρα. Το σώμα της Μπασάκ Οζτσελίκ είναι γεμάτο μελανιές, ενώ έχει κάταγμα στο χέρι και το πόδι.

Ολα αυτά, επειδή αποφάσισε να πάει στη συγκέντρωση στη Σμύρνη προκειμένου να παράσχει τις πρώτες βοήθειες στους διαδηλωτές.

Η 21χρονη φοιτήτρια δημοσίευσε τς φωτογραφίες της στο Τwitter και σκοπεύει να κινηθεί νομικά ενάντια στους ανθρώπους που την έκαναν να ζήσει αυτή τη φρίκη.

«Πήγα εκεί με φάρμακα στην τσάντα μου για να δώσω τις πρώτες βοήθειες. Ηδη είχα φροντίσει κάποιους ανθρώπους, όταν μας έριξαν δακρυγόνα ενώ καθόμασταν στο γρασίδι χωρίς να κάνουμε τίποτα», δήλωσε στην εφημερίδα Hurriyet.

«Ολοι άρχισαν να ουρλιάζουν και να τρέχουν. Αποφάσισα να μην κουνηθώ. Πίστεψα ότι έτσι δεν θα μου συμβεί τίποτα, αλλά εκείνη τη στιγμή μου επιτέθηκαν περίπου 20 άτομα, από τους οποίους μόνο οι τρεις φορούσαν στολές αστυνομικών», διηγείται η Οζτσελίκ, την οποία χτυπούσαν για αρκετά λεπτά με ότι έβρισκαν. «Με έσυραν στο έδαφος τραβώντας με από το χέρι. Οταν σταμάτησαν δεν είχα δύναμη να σηκωθώ», κατέληξε η φοιτήτρια.

\"\"

\"\"

\"\"

\"\"

iefimerida.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook