Τρεις μπασκετμπολίστες που έχουν φορέσει τη φανέλα της Εθνικής Ελλάδος, αλλά έχουν κατακτήσει και αρκετούς τίτλους σε συλλογικό επίπεδο, ενώνουν τις \”δυνάμεις\” τους για τη διοργάνωση του πρώτου Camp Basketball στα Χανιά.
Ο Χανιώτης Ανδρέας Γλυνιαδάκης και οι Μανώλης Παπαμακάριος και Γιώργος Καλαϊτζής παραχώρησαν συνέντευξη τύπου για το \”Chania Basketball Camp\”, που θα διεξαχθεί από 1 έως 6 Ιουλίου στο κλειστό γυμναστήριο του ΕΑΚ Χανίων.
Αναλυτικά η σχετική ενημέρωση για το camp:
Λιγότερο από ένας μήνας απέμεινε για την έναρξη του πρώτου Camp Basketball που θα διοργανωθεί στα Χανιά και που θα δώσει την ευκαιρία σε μικρούς φίλους του αθλήματος να αναπτύξουν τις γνώσεις τους και να προπονηθούν από τους πλέον ειδικούς του μπάσκετ.
 
Από την 1η έως και τις 6 Ιουλίου, το CHANIA BASKETBALL CAMP θα λάβει χώρα στο κλειστό γυμναστήριο του ΕΑΚ Χανίων και το οποίο διοργανώνουν τρεις σπουδαίες προσωπικότητες του ελληνικού μπάσκετ, που έχουν κάνει ή κάνουν σπουδαία καριέρα και που έχουν φορέσει τη φανέλα της Εθνικής μας ομάδας. Ο Ανδρέας Γλυνιαδάκης, ο Μανώλης Παπαμακάριος και ο Γιώργος Καλαϊτζής που συν τοις άλλοις, έχουν κατακτήσει πολλούς εγχώριους και διεθνείς τίτλους, σε συλλογικό επίπεδο.
 
Ό,τι καλύτερο λοιπόν για τα μικρά παιδιά να συναναστραφούν μαζί τους και να τους μεταδώσουν τις γνώσεις τους για το μπάσκετ, πολύτιμο εργαλείο για την μετέπειτα πορεία τους στο άθλημα.
 
Γλυνιαδάκης, Παπαμακάριος και Καλαϊτζής παραχώρησαν μια πρώτη συνέντευξη τύπου, όπου εξηγούν τους λόγους για τους οποίους πήραν την πρωτοβουλία να διοργανώσουν το CHANIA BASKETBALL CAMP.
 

Ανδρέας Γλυνιαδάκης:

Αν και έφυγα απο τα Χανιά μικρός για να παίξω μπάσκετ επαγγελματικά, δεν ξεχνάω ότι τα πρώτα μου βήματα τα έκανα εδώ, με την ομάδα του Κύδωνα. 
Μετά από χρόνια πορείας στην Ελλάδα και το εξωτερικό, έχω φτάσει σε ένα σημείο που θα ήθελα να μοιραστώ τις γνώσεις μου και να βοηθήσω και άλλα παιδιά, νεότερα, ώστε να ακολουθήσουν ενδεχομένως μια αντίστοιχη πορεία. 
Ήθελα από καιρό να διοργανώσω ένα Camp στα Χανιά, και χαίρομαι που επιτέλους αυτή η επιθυμία γίνεται πραγματικότητα με τη βοήθεια του Μανώλη και του Γιώργου.
Πιστεύω πολύ στα νέα παιδιά, και θεωρώ χρέος όλων μας να τους προσφέρουμε στήριξη, και ευκαιρίες για να διακριθούν.
 

Μανώλης Παπαμακάριος:

Λόγω της οικογένειάς μου, επισκέπτομαι τακτικά τα Χανιά τα τελευταία χρόνια. Έχω αναπτύξει πολύ καλή σχέση τόσο με τον τόπο, όσο και με τους ανθρώπους του. 
Βλέπω ότι στα Χανιά υπάρχουν οι κατάλληλες υποδομές καθώς και άνθρωποι που αγαπούν το μπάσκετ, και πιστεύω ότι υπάρχουν πολλές ακόμα δυνατότητες για την περαιτέρω ανάπτυξη του αθλήματος.   
Με το Camp αυτό που διοργανώνουμε, ελπίζουμε να δώσουμε στα παιδιά εδώ εικόνες και γνώσεις που ίσως τους λείπουν, και πάνω απ\’ όλα να περάσουμε όλοι μαζί όμορφα αυτές τις 6 μέρες. 
 

Γιώργος Καλαϊτζής:

Αν δεν κάνω λάθος είναι η πρώτη φορά που πραγματοποιείται ένα Camp αντίστοιχου μεγέθους στην πόλη των Χανίων, και είμαι πολύ χαρούμενος που θα συντελέσω και εγώ, στη διοργάνωσή του. 
Γνωρίζω πολλά χρόνια τον Μανώλη και τον Αντρέα, και νομίζω ότι θα έχουμε μια πολύ  καλή συνεργασία. Μέλημα μας θα είναι, να  καταφέρουμε να  μεταδώσουμε στα παιδιά την αγάπη που έχουμε για το μπάσκετ. 
Ο σκοπός δεν είναι να ακολουθήσουν όλοι οι συμμετέχοντες επαγγελματικά το άθλημα, αλλά να ευχαριστηθούν τη διαδικασία και να γίνουν καλύτεροι μέσα από αυτήν.

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook