Μια ονειρική σεζόν έλαβε τέλος για την Ασπίδα με το τραπέζι που παρέθεσε πριν λίγες ημέρες το Δ.Σ. στους ποδοσφαιριστές.

Η ομάδα του Ναυστάθμου στην καλύτερη περίοδο της ιστορίας της κατέλαβε την 3η θέση στην Α' ΕΠΣΧ και έφτασε μέχρι την ημιτελική φάση του Κυπέλλου Χανίων.

Η σχετική ενημέρωση της ομάδας για το δείπνο:

Το Τυπικό κλείσιμο της σαιζόν γιόρτασε  την Παρασκευή η ομάδα του Ναυστάθμου μια χρονιά που θεωρείται και είναι  η καλύτερη της Ιστορίας της ομάδας.. Τρίτη θέση στην Α' κατηγορία ομίλου τίτλου και πρόκριση στους ''4'' του κυπέλλου ΕΠΣΧ ,Και το κυριότερο μέσα σε ένα πολύ καλό κλίμα,μια  καλή παρέα μια καλή ομάδα..
Το ανακαινισμένο   CAFE BAR ''ONEIRO'' και πλέον και Μεζεδοπωλείου του χορηγού της ομάδας Αντώνη Μπλαζάκη φιλοξένησε το αποχαιρετιστήριο δείπνο της '' ΑΣΠΙΔΑΣ'' παρουσία του Νέου Διοικητή  ΝΚ Αρχιπλοίαρχου Δ. Χέλμη ο οποίος τίμησε με την παρουσία του την ομάδα.
Όπως μας είπε ο πρόεδρος της ομάδος Κ.Πρωτοψάλτης  αποφάσεις σχετικά με την ομάδα θα ληφθούν από το νέο ΔΣ που θα συγκροτηθεί με τις αρχαιρεσίες που θα γίνουν στα τέλη Ιουνίου μιας και κλείνει την διετή πετυχημένη  θητεία της το νυν συμβούλιο  και θα γνωστοποιηθούν στον τύπο. έγκαιρα. 
Επίσης χτες Τετάρτη ήταν μία σημαντική μέρα καθώς  ηλεκτροφωτήθηκε το γήπεδο ΝΚ για πρώτη φορά. με επιτυχία .και προσφέρεται πλέον για προπονήσεις και αγώνες βραδινούς..
Λευτέρης Αντωνακάκης