Μετά την έναρξη της συνεργασίας με τον προπονητή Σπύρο Μπαξεβάνο ο Κισσαμικός ανακοίνωσε άλλη μια σημαντική προσθήκη στο τεχνικό επιτελείο.
Οι \”γαλανόλευκοι\” έφτασαν σε συμφωνία με τον Τάκη Τσακαλίδη, ώστε να έχει το ρόλο του άμεσου συνεργάτη του νέου προπονητή αλλά και την ευθύνη για την εκγύμναση των ποδοσφαιριστών.
Ο κ. Τσακαλίδης θα είναι η δεύτερη φορά που θα εργαστεί στα Χανιά, αφού από τον Οκτώβριο του 2010 έως και το Μάρτιο του 2012 ήταν στον Πλατανιά σαν συνεργάτης του Τίμου Καβακά, για μικρό διάστημα του Ανδρέα Παντζιαρά και για περίπου μία εβδομάδα είχε αναλάβει υπηρεσιακός προπονητής. 
Η σχετική ανακοίνωση του Κισσαμικού:
\”Ο Π.Γ.Σ. Κισσαμικός ανακοινώνει την προσθήκη στο τεχνικό επιτελείο του Δημήτρη (Τάκη) Τσακαλίδη. Ο κ. Τσακαλίδης θα είναι ο άμεσος συνεργάτης του προπονητή της ομάδας μας και υπεύθυνος για την εκγύμναση των ποδοσφαιριστών.

Το βιογραφικό του:

Ο Τάκης Τσακαλίδης είναι γεννημένος στις 25 Μαΐου 1954. Από το 2005 έως το 2008 ήταν στη Βέροια, όπου την τελευταία του χρονιά συνεργάστηκε με τον προπονητή Μάκη Κατσαβάκη. Με τον ίδιο προπονητή βρέθηκε τη σεζόν 2008-2009 στον Απόλλωνα Καλαμαριάς, αλλά και στη συνέχεια σε Α.Ε. Κιτίου Λάρνακας, Ηρακλή Θεσσαλονίκης και Πιερικό. Τον Οκτώβριο του 2010 ξεκίνησε η συνεργασία του με τον προπονητή Τίμο Καβακά στην Π.Α.Ε. Πλατανιάς Χανίων. Τον Μάρτιο του 2012 ανέλαβε για λίγες ημέρες υπηρεσιακός προπονητής στον Πλατανιά και εν συνεχεία ακολούθησε τον Τίμο Καβακά στην Κέρκυρα και στην Καλλονή.

Οι δηλώσεις του κ. Τσακαλίδη:

«Η επιλογή μου αυτή την χρονική περίοδο που βρισκόμαστε και με βάση τις συνθήκες που επικρατούν στο ποδόσφαιρο ήταν η καλύτερη δυνατή για εμένα. Ήθελα να έρθω σε ομάδα της Κρήτης και η επιλογή μου δεν ήταν τυχαία. Αναζητούσα ομάδα όπως ο Κισσαμικός που μου θυμίζει τον Πλατανιά στα πρώτα χρόνια της παρουσίας μου στα Χανιά. Με ομαδική προσπάθεια από όλους μπορούν να έρθουν καλύτερες ημέρες για την ομάδα. Θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση για την εμπιστοσύνη που έδειξε στο πρόσωπό μου και να πω στον κόσμο ότι όλοι μαζί μπορούμε να πετύχουμε κάτι καλό σε μια δύσκολη κατηγορία, όπου σχεδόν οι μισές ομάδες θα υποβιβαστούν».\”

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook