Προ των πυλών βρίσκεται το πολυπόθητο iRadio της Apple με την ελπίδα να συμπεριληφθεί και η Ελλάδα στη λίστα των συμβατών χωρών. Μετά την ατυχία στο θέμα των streaming music υπηρεσιών (απόρριψη από το Spotify και το Pandora Radio) αυτή η νέα υπηρεσία αναζωπυρώνει τις ελπίδες, λίγες ημέρες πριν την επίσημη ανακοίνωσή του.

\"Έρχεται

Μέχρι στιγμής η Apple έχει έρθει σε συμφωνία με τη Warner Music (το τρίτο μεγαλύτερο δισκογραφικό label του κόσμου), ενώ από στιγμή σε στιγμή αναμένεται και η συγκατάθεση της Universal Music που διαθέτει τον μεγαλύτερο μουσικό κατάλογο παγκοσμίως.

Για να ολοκληρωθεί το project iRadio και να ανακοινωθεί στο Παγκόσμιο Συνέδριο Προγραμματιστών στο San Francisco, πρέπει να κλείσει η συμφωνία και με τη Sony Music, η οποία δε συμφωνεί στους οικονομικούς όρους.

Σύμφωνα με το thegang.gr, το iRadio θα λειτουργεί ως ανεξάρτητη υπηρεσία, αλλά θα είναι ενσωματωμένο και στα iTunes. Θα προσφέρει τη δυνατότητα απόκτησης ενός τραγουδιού με ένα και μόνο κλικ, αλλά και λειτουργία \”stop-resume\” για να συνεχίζεται το streaming από το σημείο που σταμάτησε.

news.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook