Στο Ηράκλειο τελικά και όχι στα Χανιά, όπως ήταν αρχικά προγραμματισμένο, θα διεξαχθεί η ημερίδα ορίων τεχνικής κολύμβησης το Σάββατο 16 Απριλίου. Ο Ν.Ο. Χανίων θα συμμετάσχει με πολυμελής αποστολή αφού θα διαγωνιστούν 21 αθλητές και 18 αθλήτριες με στόχο να εξασφαλίσουν τα όρια για το Πανελλήνιο OPEN, το οποίο θα διεξαχθεί στο κολυμβητήριο Περιστερίου από την Παρασκευή 6 έως και την Κυριακή 8 Μαΐου.

 

Ο λόγος που δεν γίνονται αυτοί οι αγώνες στα Χανιά είναι η πισίνα 50 μέτρων, που συνεχίζει να παραμένει κλειστή. Έτσι ο Ν.Ο.Χ έπειτα από συμφωνία με την διοίκηση του Ε.Α.Κ. Ηρακλείου κανόνισε να παραχωρηθεί στο τμήμα τεχνικής κολύμβησης για δύο ώρες (17.00 – 19.00) η πισίνα του κολυμβητηρίου του Ηρακλείου.

 

Αναφορικά με το θέμα ο προπονητής του τμήματος Ηλίας Καλαμαρίδης δήλωσε στο επίσημο σάιτ του ΝΟΧ :  «Με τα προβλήματα που συνεχίζουν να υπάρχουν με το κολυμβητήριο, αναγκαζόμαστε να πάμε στο Ηράκλειο για την ημερίδα. Προσωπικά αλλά και σαν τμήμα, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τη διοίκηση τουΕ.Α.Κ. Ηρακλείου, που ανταποκρίθηκε στις ανάγκες πραγματοποίησης της ημερίδας και παραχώρησε το κολυμβητήριο, αντιλαμβανόμενη ότι σε άλλη περίπτωση θα χρειαζόταν να πάμε στην Αθήνα, οπότε και θα επιφορτιζόμασταν τεράστια έξοδα».

Σχετικά με τους αγώνες, ο κ. Καλαμαρίδης αναφέρει: «Στόχος μας είναι να πάμε με όσο το δυνατόν περισσότερα άτομα στο open, στο οποίο εμείς θα διεκδικήσουμε ό,τι καλύτερο. Τα τελευταία χρόνια άλλωστε καταλαμβάνουμε μία από τις δύο πρώτες θέσεις. Σχετικά με τα όρια, σίγουρα ότι δεν προπονούμαστε όπως πρέπει ίσως μας επηρεάσει. Θα ήταν ψέματα εάν έλεγα ότι δεν υπάρχουν προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί από τη μη λειτουργία της πισίνας. Ότι δεν προπονούμαστε όπως θα πράτταμε εφόσον λειτουργούσε η 50άρα πισίνα, μπορεί να εξελιχθεί σε καθοριστικό παράγοντα να μην πετύχουμε αυτά που υπό άλλες προϋποθέσεις θα μπορούσαμε. Θα προσπαθήσουμε πάντως για ό,τι καλύτερο».

 

Αναλυτικά οι 21 αθλητές που αποτελούν την αποστολή του Ν.Ο.Χ είναι οι εξής:

Βασιλαντωνάκης, Βερναδάκης, Βογιατζάκης, Γαλάνης, Κοκολοδημητράκης, Λεντάρης, Λούτας Νικ., Λούτας Κων/νος, Μηνάς, Μπουλταδάκης,Ντουσάκης Γρηγόρης, Ντουσάκης Γιώργος, Παπασταματάκης, Πατεράκης, Σαλεβουράκης,Σεργάκης, Σεΐτης, Σίτας, Τάπος, Χουλάκης, Ψαρουδάκης Στράτος.

 

Ενώ οι 18 αθλήτριες:

Αρχαγγελάκη, Βερυκάκη, Δημητριάδη, Ηλιάκη, Καλογεροπούλου Κωνσταντίνα, Καλογεροπούλου Στέλλα, Κρητικάκη, Καρτσωνάκη, Μαντά, Παπαγεωργίου Γεωργία, ΠαπαγεωργίουΙωάννα, Παπαγεωργίου Κέλλυ, Πατεράκη Αντωνία, Πατεράκη Νίκη, Σπυριδάκη,Σεργάκη, Σταγάκη, Ψαρουδάκη.

 

Συνοδός της αποστολής στοΗράκλειο θα είναι η έφορος του τμήματος Άννα Μαρία Ζουμαδάκη.

 

 

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook