\”Ακριβά είναι τα διαρκείας του Πλατανιά\”… παράπονο που ακούγεται όλο και πιο έντονα τις τελευταίες ημέρες από τους φιλάθλους της ομάδας.

Μάλιστα σε αρκετούς επικρατεί η λογική ότι πέρυσι τα πληρώσαμε με ευχαρίστηση, καθότι θέλαμε να στηρίξουμε την ομάδα που ανέβηκε στην μεγάλη κατηγορία, αλλά και φέτος μην μας πιάσουν πάλι τον κ….

Η αλήθεια είναι ότι με μία μικρή έρευνα στο διαδίκτυο, στις ιστοσελίδες ανάλογων επαρχιακών ομάδων γίνεται εύκολα η συγκεκριμένη διαπίστωση, ότι δηλαδή οι τιμές των εισιτηρίων του Πλατανιά είναι ακριβές σε σχέση με άλλες ομάδες, ενώ δεν υπάρχει ευελιξία για ειδικές κατηγορίες φιλάθλων.

Η ομάδα του Πλατανιά έχει εισιτήρια διαρκείας που ξεκινάνε από 200€ και φτάνουν μέχρι και τα 1.000€ (!) για τα VIP.

Αντίστοιχα η ομάδα του Πανθρακικού, μία ομάδα επίσης επαρχιακής πόλης που κατέληξε στην ίδια βαθμολογική θέση με τον Πλατανιά, είχε εισιτήρια από 60€ και οι VIP κάρτες ήταν στο λογικό ποσό των 400€.

Αντίστοιχα η ομάδα του Αστέρα Τρίπολης, που τερμάτισε μάλιστα στην 3η θέση στο πρωτάθλημα της Super League, στην σεζόν που πέρασε είχε εισιτήρια από 5€ για τα παιδιά μέχρι 700€ για τα Executive Members, ενώ ακόμα και οι ομάδες του Ολυμπιακού και του ΠΑΟΚ έχουν τιμές εισιτηρίων που ξεκινάνε από 100€.

Αυτό ισχύει και αρκετές άλλες ομάδες, που μάλιστα έχουν και σε αρκετές περιπτώσεις καλύτερες παροχές στους κατόχους καρτών διαρκείας και ειδικά στις VIP, ενώ υπάρχουν και ειδικές κατηγορίες για παιδιά, ανέργους, φοιτητές κ.α.

Γιάν. Ξ.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook