Ο Πρόεδρος του Ε.Κ.Α.Β. κος Δημήτρης Παπαγιαννίδης, συνεχίζοντας την προσπάθεια για την επίλυση των προβλημάτων του Ε.Κ.Α.Β. στις περιοχές της περιφέρειας και στοχεύοντας στην αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών του Εθνικού Κέντρου Άμεσης Βοήθειας προς όφελος των πολιτών, την Κυριακή 9 Ιουνίου 2013 θα πραγματοποιήσει επίσκεψη στα παραρτήματα και στους τομείς του Ε.K.A.B. Κρήτης.

Η επίσκεψη στην Κρήτη, πραγματοποιείται την συγκεκριμένη χρονική στιγμή ώστε να αντιμετωπιστεί καλύτερα η επερχόμενη τουριστική περίοδος που θα προκαλέσει την κάθετη αύξηση των περιστατικών που χρήζουν Άμεσης Επέμβασης.

Πιο συγκεκριμένα, με την άφιξη του την Κυριακή 9/6, θα επισκεφτεί το Ε.Κ.Α.Β. Ηρακλείου και θα έχει συναντήσεις με τα αντίστοιχα σωματεία του. Τη Δευτέρα 10/6 θα έχει ανάλογες συναντήσεις με το προσωπικό του Ε.Κ.Α.Β. Ηρακλείου, τον Δήμαρχο Ηρακλείου, τον Διοικητή της 7ης Υ.ΠΕ. Κρήτης και τον Περιφερειάρχη.

Την ίδια ημέρα θα γίνει επίσκεψη στους τομείς της Σητείας, Αγίου Νικολάου, Ιεράπετρας και Τζερμιάδου Την Τρίτη 11 Ιουνίου ο πρόεδρος του Ε.Κ.Α.Β. κος Δημήτρης Παπαγιαννίδης, αφού επισκεφτεί τα παραρτήματα του Ε.Κ.Α.Β στο Ρέθυμνο στα Χανιά και πραγματοποιήσει συναντήσεις με το προσωπικό και τα αντίστοιχα σωματεία θα επιστρέψει στην Αθήνα.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook