Τελευταία ενημέρωση 5:05 μμ

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε περίπου στις 2μμ στην Εθνική Οδό Χανίων – Ρεθύμνου στο ύψος του Αγ. Ραφήλ με τρείς τραυματίες εκ των οποίων ο ένας είναι πολύ σοβαρά και νοσηλεύεται σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες το ατύχημα προκλήθηκε ύστερα από τη μετωπική σύγκρουση δύο οχημάτων (βλ. φωτο) στα οποία επέβαιναν τρία άτομα.

Συγκεκριμένα, ένα αυτοκίνητο που οδηγούσε ένας άντρας 70 ετών, συγκρούστηκε μετωπικά με το άλλο αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε ένα ζευγάρι 54 και 55 ετών.

\"\"

Η σύγκρουση ήταν σφοδρή με αποτέλεσμα η 54χρονη γυναίκα απο το δεύτερο αυτοκίνητο να εγκλωβιστεί στα συντρίμμια του ενώ ο 55 χρονος άντρας τραυματίστηκε πολύ σοβαρά.

Στο σημείο έσπευσαν δύο πυροσβεστικά οχήματα με πέντε πυροσβέστες απο τον σταθμό Βρυσών καθώς και όλη η δύναμη του ΕΚΑΒ αποτελούμενη από 3 ασθενοφόρα για να παραλάβει τους τραυματίες οι οποίοι διεκομίσθησαν στο Νοσοκομείο Χανίων.

Ο 55χρονος άντρας  του δεύτερου οχήματος διασωληνώθηκε και νοσηλεύεται στην ΜΕΘ, ενώ η σύζυγός του καθώς και ο 70χρονος οδηγός του πρώτου αυτοκινήτου νοσηλεύονται με πολλά κατάγματα αλλά δεν κινδυνεύει η ζωή τους.

Στο σημείο διεκόπη προσωρινά η κυκλοφορία ενώ η τροχαία του Τμήματος ΒΟΑΚ διενεργεί την προανάκριση για τις συνθήκες του ατυχήματος.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook