Ο Δημοσθένης Κοσμίδης πραγματοποίησε πολύ καλό πρωτάθλημα στη Football League με τη φανέλα του \”νεοφώτιστου\” Εθνικού Γαζώρου και προσέλκυσε το ενδιαφέρον αρκετών ομάδων της Super League.
Ανάμεσα σε αυτές φέρεται να είναι και ο Πλατανιάς, που σύμφωνα με το serresgoal.gr έχει κάνει πρόταση για την απόκτηση του 23χρονου αμυντικού, που είχε 27 συμμετοχές και 1 γκολ, αλλά λόγω επέμβασης στο πόδι δεν αγωνίστηκε στο δεύτερο μισό. 
Αναλυτικά το σχετικό δημοσίευμα:
\”Στη χειμερινή περίοδο των μεταγραφών το όνομα του πλάγιου αμυντικού του Εθνικού Γαζώρου, Δημοσθένη Κοσμίδη είχε απασχολήσει πολλές ομάδες της Super League. Ανάμεσα σ’ αυτές και ο Πλατανιάς Χανιών, που επανέρχεται, μιας και θέλει να ενισχύσει την δεξιά του πλευρά με τον δυναμικό Σερραίο αμυντικό.

Ο Δημοσθένης Κοσμίδης στο μισό του δεύτερου γύρου δεν αγωνίσθηκε (27 συμμετοχές 1 γκολ), αφού έκανε επέμβαση στο κάτω μέρος του ποδιού, σε ένα τραύμα που τον ταλαιπωρούσε και βρίσκεται στην ολοκλήρωση της αποθεραπείας του και το τελευταίο διάστημα ακολουθούσε ατομικό πρόγραμμα.

Οι ερυθρόλευκοι σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες έχουν κάνει την πρόταση τους και περιμένουν, ενώ ως γνωστόν ο 23χρονος αμυντικός δεσμεύεται με συμβόλαιο στον Εθνικό Γαζώρου, μέχρι το 2015, αλλά σίγουρα αυτό δεν πρόκειται να σταθεί εμπόδιο στην μεταγραφή του αν ικανοποιηθούν οικονομικά.\”

Φήμες και για Καθάριο

\"\"

Πέρα από την περίπτωση του Κοσμίδη, υπάρχουν φήμες αναφορικά με ενδιαφέρον του Πλατανιά για τον Παύλο Καθάριο, που αγωνίστηκε φέτος στον Πιερικό ως δανεικός από τη Ξάνθη.

Πρόκειται για ποδοσφαιριστή που αγωνίζεται στη μεσαία γραμμή, είναι γεννημένος στις 11 Μαρτίου 1992 και τον είχαν αποκτήσει οι Ακρίτες από τον Αγροτικό Αστέρα.

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook