Μια για πάντα έσβησαν έπειτα από μισό αιώνα τα φώτα στο ξακουστό ερωτικό ξενοδοχείο «Valdivia» στο Σαντιάγκο.

Το μέρος όπου χιλιάδες ερωτίλοι Χιλιανοί έκαναν πράξη τις πιο μοίχειες φαντασιώσεις τους είχε ιδρυθεί το 1959 από την Coralia Quezada, μια νεαρή χήρα που ήθελε να προσφέρει στα ζευγάρια ένα διακριτικό μέρος για να απολαύσουν τον έρωτα μεταξύ τους.

Μάλιστα κάθε δωμάτιο είχε και διαφορετικό θέμα. Η οικογένεια της κ. Quezada είχε ταξιδέψει ανά τον κόσμο για να αγοράσει αντικείμενα με τα οποία θα διακοσμούσε το εσωτερικό του ξενοδοχείου. Έτσι, θα μπορούσε κανείς να απολαύσει το σεξ έχοντας την αίσθηση ότι βρισκόταν στην Ιαπωνία, την Αίγυπτο, την Αφρική και διάφορα άλλα μέρη.

Όσο για το δωμάτιο που ήταν εμπνευσμένο από τον Αμαζόνιο υπήρχε σε αυτό μια ντισκομπάλα, ένα κλουβί και ένας στύλος χορού.

Το ξενοδοχείο που πωλείται για να κατασκευαστεί στη θέση του συγκρότημα κατοικιών αποτέλεσε πόλο έλξης για εκατοντάδες ντόπιους αλλά και τουρίστες. Μεταξύ αυτών και ένα ζευγάρι από τη Σουηδία που ενώ είχε σκοπό να μείνει σε αυτό για ένα βράδυ ενθουσιάστηκε τόσο πολύ που τελικά έμεινε για πέντε αλλάζοντας δωμάτια κάθε βράδυ.

Και όπως ήταν αναμενόμενο εκτός από τις ιστορίες πάθους και έρωτα που εκτυλίσσονταν εντός των τειχών υπάρχουν και άλλες χιουμοριστικές. Όπως για παράδειγμα το 2010 όταν έγινε σεισμός 8,8 Ρίχτερ, με αποτέλεσμα οι ένοικοι να βγουν γυμνοί στους δρόμους.

\"\"

\"\"

\"\"

\"\"

\"\"

\"\"

newsbeast.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook