Ένα 4χρονο αγόρι έχασε τη ζωή του το απόγευμα της Τρίτης από ένα καθρέφτη που ξεκόλλησε από τον τοίχο που ήταν στερεωμένος στο κατάστημα της Hugo Boss μέσα στο Bicester Village fashion outlet στο Oxfordshire.

Το αγόρι έκανε τη βόλτα του και τα ψώνια του μαζί με την οικογένειά του, όταν στις 20:40 συνέβη το ατύχημα και έτσι μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο John Radcliffe Hospital του Oxford. Δυστυχώς, μετά από λίγες ώρες, το αγόρι έχασε τη μάχη με τη ζωή, παρά τις πρώτες βοήθειες που του παρασχέθηκαν.

Μάλιστα, μόλις έφτασε στο νοσοκομείο, όλο το προσωπικό, τόσο εκείνο που είχε βάρδια, όσο και γιατροί που είχαν σχολάσει «έπεσαν» από πάνω του, προκειμένου να κάνουν ό,τι καλύτερο μπορούσαν για να σωθεί το άτυχο παιδί.

Η αστυνομία δήλωνε ότι το όνομα του αγοριού δε θα δοθεί στη δημοσιότητα, μέχρι να ενημερωθούν όλοι οι συγγενείς για το περιστατικό.

Η αστυνομία του Thames Valley έχει ήδη αρχίσει να διεξάγει έρευνα, προκειμένου να βρεθεί κάποιος αυτόπτης μάρτυρας που με τις δηλώσεις του θα μπορέσει να ρίξει φως στην έρευνα.

«Είμαστε ακόμα σε πολύ πρώιμο στάδιο της έρευνας και κανείς μέχρι στιγμής δεν έχει συλληφθεί. Από όσα μπορώ εγώ να καταλάβω, το αγόρι βρισκόταν στο πολυκατάστημα με την οικογένειά του. Είναι μια πολύ ευαίσθητη έρευνα και οι διαθέσιμες πληροφορίες που μπορούμε να δώσουμε στη δημοσιότητα σε αυτό το στάδιο είναι περιορισμένες», δήλωσε εκπρόσωπος της αστυνομίας.

Ο επικεφαλής των ερευνών Steve Duffy δήλωσε: «Οι σκέψεις μας είναι με την οικογένεια του μικρού αυτή τη στιγμή. Διεξάγουμε έρευνα προκειμένου να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια του ατυχήματος και θα ανακρίνουμε κάθε έναν που βρισκόταν στο κατάστημα της Hugo Boss εκείνη την ώρα το απόγευμα της Τρίτης, ενώ παρακαλούμε και όποιον γνωρίζει κάτι να επικοινωνήσει μαζί μας».

protothema.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook