Ξέσπασε για ακόμη μια φορά ο πατέρας της 23χρονης Φαίης Μπλάχα, η οποία βρήκε τραγικό θάνατο έπειτα από τον ξυλοδαρμό της από τον σύντροφό της, Βαγγέλη Στεφανάκη.

Σύμφωνα με τον πατέρα της άτυχης κοπέλας, την περασμένη Κυριακή, τελέστηκε το μνημόσυνο της Φαίης, ωστόσο ήταν ηχηρή η απουσία της αδελφή της, Μαρίας-Ελένης.

«Εμείς θρηνούσαμε τη Φαίη. Η θεία της έκανε ένα μακρινό ταξίδι από την Αμερική ειδικά για αυτό τον σκοπό και η Μαρία-Ελένη προτίμησε ένα ταξίδι αναψυχής στη Θεσσαλονίκη για να πάρει μέρος σε καλλιστεία σκύλων. Δεν μπορεί να το χωνέψει ο νους μου. Αν είναι δυνατόν», δήλωσε απογοητευμένος ο τραγικός πατέρας.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Εθνος της Κυριακής», ο πατέρας της Φαίης, Αντώνης Μπλάχας, είναι πολύ απογοητευμένος από τη συμπεριφορά της μεγαλύτερης κόρης του, καθώς αυτό δεν είναι το μοναδικό περιστατικό στο οποίο η Μαρία-Ελένη επιδεικνύει την αδιαφορία της προς την οικογένεια.

Χαρκτηριστικό είναι ότι η αδελφή της άτυχης Φαίης, έχει αναρτήσει και στιγμιότυπα από τα καλλιστεία με την συμμετοχή του 22 μηνών σκύλου της Νίτρο, στη σελίδα της στο Facebook.

\"\"

Μένει να «μιλήσουν» λάπτοπ και κινητά

Την ίδια ώρα, νέες καταθέσεις προσώπων που γνώριζαν τις δύο αδελφές, φωτίζουν σκοτεινές πτυχές της πολύκροτης υπόθεσης.

Οι μαρτυρίες αγγίζουν και τα ένοχα μυστικά του διδύμου Στεφανάκη – Μαρίας-Ελένης, που αφορούν τη σχέση τους και, σύμφωνα με τους γνωρίζοντες, ίσως εξηγούν τη στάση της μεγάλης αδελφής να καλύψει αρχικά, μετά τον θάνατο της Φαίης, τον φερόμενο ως δράστη.

Εν τω μεταξύ, η ολοκλήρωση των ιατροδικαστικών εκθέσεων δεν αφήνουν πολλές αμφιβολίες για τις συνθήκες θανάτου της 23χρονης. Τα συμπεράσματά τους όχι μόνο δεν αφήνουν περιθώρια για πιθανά ελαφρυντικά του δράστη, ο οποίος ισχυρίζεται ότι αφού λογόφερε με τη Φαίη, εκείνη πάνω στον καβγά παραπάτησε και έπεσε με το κεφάλι πάνω στο αυτοκίνητο.

protothema.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook