Από την Παρασκευή 31/05 και κάθε Τρίτη και Παρασκευή στις 15:30 διεξάγεται από το πρόγραμμα «Σχολές Γονέων» του Υπουργείου Παιδείας στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δεσποτικού Κέντρου Χανίων επιμορφωτικό σεμινάριο με θέμα την «Ψυχοκοινωνική Υποστήριξη κοινωνικά ευάλωτων ομάδων». Οι συναντήσεις θα ολοκληρωθούν μέχρι το τέλος του Ιουνίου και απευθύνονται κυρίως στους εργαζόμενους του Ε. Π. «Ανάπτυξη Ανθρωπίνου Δυναμικού» που υλοποιείται από τους φορείς Δήμος Χανίων- Ιερά Μητρόπολη Κυδωνίας και Αποκορώνου- ΑμΚΕ «Ξένιος Ζευς» για την ενίσχυση των Κοινοτικών Δομών Καταπολέμησης της Φτώχειας . Το πρόγραμμα απευθύνεται και σε άλλους ενήλικες που είναι ευαισθητοποιημένοι γύρω από το θέμα των ευάλωτων πληθυσμών.

Το εν λόγω έργο εντάσσεται στο Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης Ε.Π (Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση) του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, Πολιτισμού και Αθλητισμού με τίτλο Πράξεων «Σχολές Γονέων ΑΠ7, ΑΠ8 και ΑΠ9» και συγχρηματοδοτείται από το Ε.Κ.Τ. (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο) και το Ελληνικό Δημόσιο.

Για την υλοποίηση του παραπάνω προγράμματος ιδιαίτερα πολύτιμη ήταν η συνεργασία με την Αντιδήμαρχο Χανίων, Κα Χατζηδάκη, το γραφείο Παιδείας του Δήμου Χανίων, με τη Διοίκηση του Ξένιου Δία και την Ιερά Μητρόπολη Κυδωνίας και Αποκορώνου.

Για πληροφορίες και εγγραφές απευθυνθείτε στην Υπεύθυνη Σχολής Γονέων στα Χανιά, Κτιστάκη Μαρία, Τηλ.6932211303, Εmail: [email protected]

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook