Η 24χρονη νοσοκόμα Preeti Rathi από την Ινδία υπέκυψε στα τραύματά της ένα μήνα μετά την επίθεση με οξύ που δέχτηκε στο πρόσωπο, ενώ περίμενε σε ένα σταθμό τρένου στη Μουμπάι μαζί με τον πατέρα της.

Η νεαρή γυναίκα είχε πάει στην πόλη μαζί με τον πατέρα της για να αναλάβει τη θέση της στρατιωτικής νοσοκόμας, έχοντας αναδειχθεί ανάμεσα σε χιλιάδες άλλους υποψήφιους.

Η επίθεση έλαβε χώρα στις 2 του περασμένου Μαΐου και άφησε την 24χρονη Preeti τυφλή και παραμορφωμένη. Δε μπορούσε να μιλήσει καν και το σαββατοκύριακο άφησε την τελευταία της πνοή.

\"\"

Ο άντρας που της επιτέθηκε φορούσε καπέλο και μαντήλι για να κρύψει το πρόσωπό του, όμως η οικογένειά της πιστεύει ότι πίσω από την επίθεση κρύβεται κάποιος από τον φιλικό της κύκλο ή τους γείτονές της, οι οποίοι προσέλαβαν έναν «εκτελεστή».

«Πιστεύουμε ότι τη ζήλευαν για την πρόοδό της και για τη δουλειά που πήρε» είπε ο 57χρονος πατέρας της.

«Υπέφερε πολύ. Παραμορφώθηκε το πρόσωπό της και επηρεάστηκαν τα εσωτερικά της όργανα. Τα μάτια της καταστράφηκαν, μολύνθηκαν τα νεφρά και το συκώτι της και ζούσε με ανυπόφορους πόνους για πάνω από ένα μήνα. Έδωσε γενναία μάχη, αλλά τελικά υπέκυψε. Έπαθε καρδιακή προσβολή» είπε ακόμη.

Η οικογένειά της κάνει έκκληση στις αρχές να διαλευκάνουν την υπόθεση.

newsbeast.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook