Μπορεί να μην αναλαμβάνει ρόλους σούπερ ήρωα – ή και… σκέτο ήρωα – στο σινεμά. Στην πραγματικότητα όμως ο Τζον Μάλκοβιτς έσωσε τη ζωή ενός 77χρονου μετά από ατύχημα που είχε στο Τορόντο του Καναδά. Τουλάχιστον αυτό ισχυρίζεται ο ίδιος.

Ολα συνέβησαν μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα. Ο Τζιμ Γουάλπολ έφυγε μαζί με τη σύζυγό του από το ξενοδοχείο όπου διέμεναν για μια βόλτα στην πόλη, όταν ξαφνικά εκείνος έχασε την ισορροπία του και χτύπησε στον τοίχο. Εκείνη τη στιγμή περνούσε από το σημείο ο Τζον Μάλκοβιτς, ο οποίος παρουσίαζε την προηγούμενη εβδομάδα την παράσταση «The Giacomo Variations» στον Καναδά.

Ο 59χρονος ηθοποιός έσπευσε να βοηθήσει το ηλικιωμένο ζευγάρι. Ο Γουάλπολ είχε τραυματιστεί στο λαιμό και η σύζυγός του φώναζε τρομαγμένη καθώς εκείνος αιμορραγούσε. Ο Μάλκοβιτς πίεζε με το χέρι του την πληγή για να σταματήσει τη ροή του αίματος μέχρι να φτάσει στο σημείο το ασθενοφόρο.

«Του χρωστάω τη ζωή μου» λέει ο Τζιμ Γουάλπολ, ο οποίος δεν αναγνώρισε τον διάσημο ηθοποιό και τον ρώτησε ποιο είναι το όνομά του. Εκείνος του απάντησε: «Το όνομά μου είναι Τζον και εσύ θα γίνει καλά».

tanea.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook