Αποτελεί πια κοινό μυστικό πως οι άνθρωποι του ΟΦΗ θέλουν να φέρουν στο Ηράκλειο τον Λουτσιάνο Γκαλέτι. Ο πρώην ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού, απέχει από την ενεργό δράση για αρκετά μεγάλο διάστημα λόγω ενός σοβαρού προβλήματος υγείας που αντιμετώπισε, ωστόσο πλέον θέλει να επιστρέψει και έχει σε πρώτο πλάνο την Ελλάδα. 

Το ενδιαφέρον του Λεβαδειακού δε φαίνεται να τον καλύπτει και ψάχνει για κάτι καλύτερο. Κάπου εδώ μπαίνει στο ''παιχνίδι'' της απόκτησης του ο ΟΦΗ. 

''Ένας τέτοιος παίχτης θα μας αλλάξει επίπεδο και θα βοηθήσει σε πολλούς τομείς την ομάδα, κυρίως στο πρεστίζ'' λένε οι διοικούντες, οι οποίοι θέλουν διακαώς να τον φέρουν στην Κρήτη και να τον ντύσουν στα ασπρόμαυρα.

Την ίδια ώρα το ρίσκο που θα πάρουν με μια τέτοια μεταγραφή είναι δεδομένο, ωστόσο το...καλό προηγούμενο με τον Ρόι Κάρολ τους κάνει να αισιοδοξούν Στις δύο περιπτώσεις υπάρχουν σημαντικές διαφορές. 

Καταρχήν ο Κάρολ απουσίασε από την ενεργό δράση για πολύ μικρότερο διάστημα και έπειτα πρόκειται για παίχτες που αγωνίζονται σε δύο διαφορετικές θέσεις, γεγονός που ευνοούσε για μια επιστροφή με προοπτικές από τον διεθνή γκολκίπερ.

Τα επόμενα 24ωρα είναι σημαντικά για την έκβαση της υπόθεσης, ωστόσο κι αν αυτή του Γκαλέτι χαλάσει οι ασπρόμαυροι θα ψάξουν ένα άλλο όνομα που θα κάνει την έκπληξη! 

flashnews.gr