Την πρώτη θέση στον διαγωνισμό 100 Sexiest Woman in the World του περιοδικού FHM κατέκτησε η Μίλα Κούνις, την οποία χιλιάδες αναγνώστες θεωρούν την ιδανική σύντροφο…

Άλμα 14 θέσεων μέσα σε ένα χρόνο έκανε η 29χρονη σύντροφος του Άστον Κούτσερ που βρέθηκε (από Νο14 το 2012) στην πρώτη θέση του 100 Sexiest Woman in the World διαγωνισμού της βρετανικής έκδοσης του περιοδικού FHM.

\"\"

Κάτι που δεν πρέπει να ενθουσιάζει ιδιαίτερα το No2, την Ριάνα, η οποία αυτή την χρονιά εξαπέλυσε ένα τσουνάμι προκλητικών φωτογραφήσεων με παραλήπτες τους followers της.

Με άλλα λόγια, κατέβαλε υπερ-προσπάθεια αλλά και πάλι κατέκτησε μόνο το «αργυρό» μετάλλιο.

\"\"

Ενώ στην τρίτη θέση βρίσκουμε την αγαπημένη των Βρετανών (αλλά άγνωστη στον υπόλοιπο κόσμο) 23χρονη ηθοποιό σε σαπουνόπερες Χέλεν Φλάναγκαν.

\"\"

Την πρώτη πεντάδα συμπληρώνει η 26χρονη ηθοποιός της Coronation Street, Μισέλ Κίγκαν και η Κέλι Μπρουκ (σταθερή αξία, παρά τα 33 χρόνια της) αντίστοιχα.

\"\"
\"\"

Η τρομακτική επιτυχία του Big Bang Theory εξηγεί την ραγδαία άνοδο της Κέϊλι Κουόκο που έκανε την έκπληξη κερδίζοντας την 6η θέση.

\"\"

Ενώ στην 7η θέση συναντάμε την πανέμορφη τραγουδίστρια Πίξι Λότ.

\"\"

Η 8η θέση ανήκει δικαιωματικά στα μπαλκόνια της Κέιτ Άπτον που κατάφερε φέτος να εδραιωθεί ως μοντέλο κάνοντας εξώφυλλα σε διάφορες εκδόσεις της Vogue ανά τον κόσμο.

\"\"

Απογοήτευση για τους φαν της είναι η πτώση της Σέριλ Κόουλ που κατέκτησε μόλις την 9η θέση.

\"\"

Ενώ η δεκάδα κλείνει με την Ελληνοιρλανδέζα Γεωργία Σάλπα την οποία το βρετανικό κοινό συνεχίζει να έχει σε μεγάλη εκτίμηση.

\"\"

Η χρυσή 11άδα ολοκληρώνεται με την ελληνικής καταγωγής Τουλίσα Κοντοστάβλος που πέρυσι, λόγω του ερωτικού της βίντεο, είχε βρεθεί στο No1.

\"\"

Άξιο επισήμανσης είναι ότι -παρόλο που φέτος κυκλοφόρησαν οι τσίτσιδες φωτογραφίες της- η Κέιτ Μίντλετον δεν ήταν εντός της πρώτης εκατοντάδας.

Αφήνοντας την αδελφή της Πίπα, στο No58, να προσπαθεί να διασώσει την «τιμή» της οικογένειας.

newpistol.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook