Προβληματισμό προκαλεί στην Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία η εξαγγελία συνεργασίας της οργάνωσης «Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς» με τη «Σέχτα Επαναστατών».

Όπως αναφέρει το Έθνος, στην Κατεχάκη φοβούνται μπαράζ επιθέσεων από ένα ενιαίο μέτωπο τρομοκρατίας και για αυτό το λόγο ξαναδιαβάζουν την προκήρυξη των Πυρήνων, που ανέλαβαν την ευθύνη για την πρόσφατη επίθεση στο αυτοκίνητο της διευθύντριας των φυλακών Κορυδαλλού στη Δάφνη.

Δύο χρόνια πριν, η «Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς» με κείμενό της έκανε λόγο για «κλείσιμο του κύκλου» της οργάνωσης με τη μορφή που είχε.

Επίσης, η «Σέχτα Επαναστατών» που μετρά ήδη δύο δολοφονίες- του αστυνομικού Νεκτάριου Σάββα που έπεσε νεκρός από 24 σφαίρες στις 19 Ιουνίου στα Άνω Πατήσια και η δεύτερη του δημοσιογράφου Σωκράτη Γκιόλια τον Ιούλιο του 2010 κάτω από το σπίτι του στην Ηλιούπολη με 16 σφαίρες- έχει «σιγήσει» εδώ και τρία χρόνια.

Σύμφωνα με ειδικούς αξιωματικούς, δεν αποκλείεται η κατασκευή της βόμβας στο αυτοκίνητο της διευθύντριας να έγινε από άτομα του ποινικού χώρου.

newsbeast.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook