Σε νέες συλλήψεις αλλοδαπών οι οποίοι προσπάθησαν να φύγουν από τη χώρα με πλαστά διαβατήρια από το αεροδρόμιο Ν. Καζαντζάκης, προχώρησαν οι αστυνομικοί του Α.Τ. αερολιμένα. Πρόκειται για τρεις Σύρους οι οποίοι αποπειράθηκαν να ταξιδέψουν με πλαστά διαβατήρια.

Σύμφωνα με πληροφορίες του flashnews.gr, το τελευταίο διάστημα έχουν συλληφθεί με τον ίδιο τρόπο 62 μετανάστες οι οποίοι βρίσκονταν παράνομα στη χώρα και προσπάθησαν να ταξιδέψουν με πλαστά έγγραφα.

Εκτός από τους 62, έχουν συλληφθεί και 7 διακινητές από Γαλλία, Βουλγαρία, Πακιστάν, Γερμανία και Βέλγιο.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες του flashnews.gr, οι χώρες στις οποίες επιλέγουν να φύγουν είναι Γερμανία, Ιταλία και Γαλλία.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. για το τελευταίο κρούσμα αναφέρει συγκεκριμένα:

\’\’Συνελήφθησαν, χθες (10.06.2013) το μεσημέρι, στον Κρατικό Αερολιμένα Ηρακλείου «Ν. Καζαντζάκης», από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αερολιμένα Ηρακλείου, τρεις αλλοδαποί, υπήκοοι Συρίας ηλικίας 18,27 και 29 ετών, για πλαστογραφία πιστοποιητικών και παράνομη είσοδο στη χώρα.

Ειδικότερα, σε γενόμενο αστυνομικό έλεγχο για το νόμιμο της διαμονής τους στη χώρα, επέδειξαν στους αστυνομικούς πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα.

Ο συλληφθέντες με την σε βάρος τους, σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθούν στο κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου, ενώ σε βάρος τους θα εφαρμοσθεί το μέτρο της διοικητικής απέλασης τους από τη χώρα.

Το προανακριτικό έργο διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Αερολιμένα Ηρακλείου.\’\’

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook