Δεκάδες συλλήψεις και βεβαίωση εκατοντάδων παραβάσεων, ήταν το αποτέλεσμα μεγάλης αστυνομικής επιχείρησης η οποία πραγματοποιήθηκε στην Κρήτη την Παρασκευή 7 και το Σάββατο 8 Ιουνίου.

Πρόκειται για εξορμήσεις της ΕΛ.ΑΣ. οι οποίες οργανώθηκαν, στη βάση συγκεκριμένου σχεδιασμού από τις Αστυνομικές Διευθύνσεις της Κρήτης και είχαν στόχο την αντιμετώπιση προβλημάτων αστυνομικής φύσης, που συναρτώνται με τις τοπικές συνθήκες και ιδιαιτερότητες κάθε περιοχής.

Συγκεκριμένα αντικείμενο των αστυνομικών δράσεων ήταν οι έλεγχοι για παραβάσεις που αφορούν τα ναρκωτικά, τους αλλοδαπούς, τον Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, τη ζωοκλοπή, τη προστασία των ανηλίκων και τη νομιμότητα λειτουργίας καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος.

Κατά τη διάρκεια των αστυνομικών επιχειρήσεων, διατέθηκαν (188) αστυνομικοί και (61) οχήματα, ενώ ελέγχθηκαν συνολικά (1.054) οχήματα και προσήχθησαν (220) άτομα.

Στα αποτελέσματα των εξορμήσεων περιλαμβάνονται η βεβαίωση εξακοσίων επτακοσίων (750) παραβάσεων και η σύλληψη εξήντα (60) ατόμων.

Όπως  τονίζεται απο την Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Κρήτης \”οι αστυνομικές επιχειρήσεις έχουν ως κύρια χαρακτηριστικά τη διενέργεια συστηματικών ελέγχων και ερευνών, την αυξημένη αστυνομική παρουσία και τη συνδυασμένη επιχειρησιακά ανταπόκριση και δράση.

Οι αστυνομικοί έλεγχοι θα συνεχιστούν σε εντατικούς ρυθμούς.\”

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook