Συνέντευξη στο αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο CNN έδωσε η Γιάννα Αγγελοπούλου με αφορμή το βιβλίο της με τίτλο «My greek drama».

Η κ. Αγγελοπούλου μίλησε για το πώς μπορεί να βγει η χώρα μας από την κρίση.

Το CNN πάντως στο δημοσίευμά του αναφέρει: «Όταν η Ελλάδα έπρεπε να διοργανώσει τους Ολυμπιακούς αγώνες του 2004 κάλεσε τη Γιάννα να αναλάβει» με εκείνη να απαντά πως «ήμασταν το θαύμα» γιατί «δείξαμε μια διαφορετική Ελλάδα, που μπορεί και τα καταφέρνει».

Η κ. Αγγελοπούλου καταλήγει μάλιστα στο συμπέρασμα ότι τα «μαθήματα» από τους Ολυμπιακούς αγώνες, μπορούν να συμβάλλουν στην έξοδο από την κρίση η οποία, όπως σημειώνει, «δεν ήλθε τυχαία».

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την κ. Αγγελοπούλου, οι πολιτικοί συνηθίζουν να επιρρίπτουν ευθύνες ο ένας στον άλλον, ωστόσο, «θα έπρεπε να πάρουν μαθήματα από τον τρόπο με τον οποίο η Ελλάδα λειτούργησε στους Ολυμπιακούς Αγώνες».

Ωστόσο, όπως και η ίδια λέει, η Ελλάδα που ξέρει, είναι διαφορετική από αυτήν που βλέπει τώρα.

«Όλα τα επιτεύγματα εγκαταλείφθηκαν. Οι πολιτικοί τα εγκατέλειψαν. Με θλίβει όταν βλέπω αυτές τις εξαιρετικές ολυμπιακές εγκαταστάσεις παρατημένες, άδειες, κλειδωμένες» αναφέρει σημειώνοντας ότι όταν απευθύνθηκε στις κυβερνήσεις και τους πίεσε να της πουν το σχέδιο της επόμενης ημέρας της είπαν να κοίτα τη δουλειά της.

Και μπορεί το βιβλίο της να τιτλοφορείται «My greek drama», ωστόσο, η ίδια πιστεύει ότι υπάρχει ένα καλύτερο κεφάλαιο για την Ελλάδα στο μέλλον.

newsbeast.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook