Κάτοικος Χανίων θα συνεχίσει να είναι ο Θωμάς Ναζλίδης και για τα επόμενα δύο χρόνια.

Ο Μακεδόνας επιθετικός κατέφθασε με μεσημεριανή πτήση από τη Θεσσαλονίκη στα Χανιά το μεσημέρι της Τρίτης (11/06) κι εν συνεχεία μετέβη στον Πλατανιά, όπου και υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο.

Το Flashnews.gr σας είχε ενημερώσει πρώτο για την αλλαγή δεδομένων στην υπόθεση του 26χρονου επιθετικού (πατήστε ΕΔΩ), που ήταν στο στόχαστρο Άρη, ΑΕΚ, Βέροιας και Απόλλωνα αλλά όπως αποδείχθηκε δεν είχε στα χέρια του κάποια καλή πρόταση με αποτέλεσμα να προτιμήσει τη σιγουριά που του παρέχει η χανιώτικη ομάδα.

Αναφορικά με την ομάδα της Θεσσαλονίκης, η οποία είναι και η ομάδα της καρδιάς του, δημοσιεύματα εφημερίδων έκαναν λόγο για εισήγηση του Χατζηνικολάου, αλλά όπως και στην περίπτωση Αργυρόπουλου, ο Πλατανιάς πρόλαβε και εξασφάλισε τις θετικές απαντήσεις των ποδοσφαιριστών. 

Η επίσημη ανακοίνωση του Πλατανιά:

"Η Π.Α.Ε. Πλατανιάς Χανίων ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Θωμά Ναζλίδη για τα επόμενα δύο χρόνια. Η ανανέωση της συνεργασίας πραγματοποιήθηκε σήμερα στον Πλατανιά, παρουσία του προέδρου και διευθύνοντα συμβούλου της Π.Α.Ε., Στέλιου Βαρουξάκη και του τεχνικού διευθυντή και υπεύθυνου Διεθνών και Δημοσίων Σχέσεων της Π.Α.Ε., Λάμπρου Μαλτέζου."

Ναζλίδης: "Τέλος καλό, όλα καλά"

Ικανοποιημένος που παραμένει στα Χανιά δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Πλατανιά ο Θωμάς Ναζλίδης, μετά την υπογραφή του νέου του συμβολαίου.

Η σχετική ενημέρωση:

"Απόλυτα ικανοποιημένος από την ανανέωση της συνεργασίας του με την ομάδα του Πλατανιά εμφανίστηκε σήμερα ο Θωμάς Ναζλίδης αμέσως μετά την οριστικοποίηση της συμφωνίας, παρουσία του προέδρου και διευθύνοντα συμβούλου της Π.Α.Ε., Στέλιου Βαρουξάκη και του τεχνικού διευθυντή και υπεύθυνου Διεθνών και Δημοσίων Σχέσεων, Λάμπρου Μαλτέζου.
Ο μεσοεπιθετικός ποδοσφαιριστής του Πλατανιά επεσήμανε ότι «τέλος καλό, όλα καλά», υπογράμμισε ότι η οριστικοποίηση της συμφωνίας ήταν αποτέλεσμα της βούλησης και των δύο πλευρών για συνέχιση της συνεργασίας και ευχαρίστησε, για τον λόγο αυτό, τη Διοίκηση της Π.Α.Ε. και προσωπικά τον Πρόεδρο.
Παράλληλα, εξέφρασε την ικανοποίησή του για το γεγονός ότι θα συνεχίσει να αγωνίζεται σε μία νοικοκυρεμένη ομάδα με πολύ καλό οικογενειακό κλίμα εντός και εκτός αποδυτηρίων και τόνισε ότι θα δώσει τον καλύτερό του εαυτό για να επιτύχει ο Πλατανιάς τους στόχους του.
Σημειώνεται, τέλος, ότι ο Θωμάς Ναζλίδης, στο περιθώριο της ανανέωσης της συνεργασίας του, είχε ολιγόλεπτη συνομιλία με τον νέο προπονητή του Πλατανιά Μαρίνο Ουζουνίδη, ο οποίος βρισκόταν από νωρίς σήμερα στα γραφεία της Π.Α.Ε. καθώς, ως γνωστόν, είναι σε πλήρη εξέλιξη ο μεταγραφικός σχεδιασμός για την ουσιαστική ενίσχυση της ομάδας του Πλατανιά."Λευτέρης Αντωνακάκης