Την πρόσληψη του Τίμου Καβακά ανακοίνωσε την Τρίτη (11/06) η Παναχαϊκή,, με τον πρώην τεχνικό των ΑΕΛ, ΑΕΛΚ και Πλατανιά να υπογράφει διετές συμβόλαιο συνεργασίας.
Άμεσος συνεργάτης του θα είναι ο Γιώργος Πήδουλας.
Η ανακοίνωση των \”ροσονέρι\”:
\”1)Η ΠΑΕ Παναχαϊκή ανακοινώνει ότι προπονητής της επαγγελματικής ομάδας αναλαμβάνει ο Τιμόθεος Καβακάς.

Σήμερα στο γραφείο της νομικούς συμβούλου της ΠΑΕ Παναχαϊκή κ. Βασιλικής Πανταζή υπεγράφη διετές συμβόλαιο συνεργασίας με τον κ. Τιμόθεο Καβακά με διαφορετικές απολαβές για την Football League και την Super League. 

Ο Τιμόθεος Καβακάς είναι ηλικίας 40 ετών είναι κάτοχος διπλώματος  UEFA A όπου απαιτείται υποχρεωτικά πλέον για να μπορεί να είναι προπονητής ομάδας Football League διότι άλλως δεν δίνεται αδειοδότηση.

Ο Τιμόθεος Καβακάς ήταν προπονητής της Βέροιας την χρονιά που ανέβηκε από Γ’ Εθνική στην Β’ Εθνική την περίοδο 2010-2011.

Ήταν προπονητής της ΠΑΕ Πλατανιάς όταν ανέβηκε από την Γ’ Εθνική στην Β’ Εθνική την περίοδο 2011-2012.

Όλο το διάστημα κατά το οποίο η ΠΑΕ Πλατανιάς βρισκόταν στην πρώτη θέση της βαθμολογίας και παραιτήθηκε για να αναλάβει την ΠΑΕ Κέρκυρα την οποία οδήγησε στην σωτηρία νικώντας τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη.

Την τρέχουσα περίοδο ξεκίνησε ως προπονητής της ΠΑΕ Καλλονή και τελείωσε με την ΠΑΕ Λάρισα με την οποία έλυσε την συνεργασία του λόγω οικονομικών προβλημάτων.

2)Βοηθός και γυμναστής του Τιμόθεου Καβακά θα είναι ο Γιώργος Πήδουλας, καθηγητής σωματικής αγωγής, ο οποίος την τρέχουσα περίοδο ήταν γυμναστής της ΠΑΕ ΑΕΚ με προπονητή Έβαλντ Λίνεν.

Η ΠΑΕ Παναχαϊκή θέλει να εκφράσει την ευγνωμοσύνη της στον προπονητή Ηλία Φυντάνη τον οποίο εκτιμά απεριόριστα ως προπονητή και ως άνθρωπο αλλά το γεγονός ότι στην ΠΑΕ Παναχαϊκή υπάρχουν 20 ποδοσφαιριστές ηλικίας 16-24 ετών (μόνο οι Σπίνουλας, Καραμανλής και Ιωάννου είναι μεγαλύτεροι) ήταν επιβεβλημένη η αλλαγή προπονητού και η πρόσληψη ενός προπονητή που έχει αποδείξει στην μέχρι τώρα διαδρομή του ότι χτίζει ομάδα με νεαρούς παίκτες και ώριμους ποδοσφαιρικά οι οποίες ομάδες έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο.

Οι κ.κ. Καβακάς και Πήδουλας θα παρουσιαστούν επίσημα από την διοίκηση σε ημερομηνία που θα ανακοινωθεί.\”

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook