Στο ρόστερ του ΟΦΗ θα ανήκει για τα επόμενα τρία χρόνια ο Ηρακλειώτης τερματοφύλακας Σήφης Δασκαλάκης. Ο κρητικός πορτιέρο βρισκόταν σε συζητήσεις με τους ασπρόμαυρους τα τελευταία 24ωρα, με τις δύο πλευρές να καταλήγουν σε συμφωνία. Δε χρειάστηκε μεγάλη προσπάθεια καθώς η συνεργασία ήταν επιθυμία και των δύο πλευρών.

Εξάλλου και το προηγούμενο καλοκαίρι ο ΟΦΗ προσπάθησε να αποκτήσει τον Έλληνα τερματοφύλακα, αλλά χωρίς επιτυχία, καθώς τα προβλήματα που υπήρχαν στην ομάδα στάθηκαν εμπόδιο στην επιστροφή του. Αμέσως μετά την υπογραφή του νέου του συμβολαίου ο Δασκαλάκης μιλώντας στο flashnews.gr τόνισε:

\’\’Επιστρέφω στο σπίτι μου, μεταφορικά και κυριολεκτικά. Επιστρέφω στο Ηράκλειο και στον ΟΦΗ, στον οποίο μεγάλωσα\’\’ και συνεχίζει \’\’τη συνεργασία αυτή τη θέλαμε και οι δύο πλευρές\’\’.

Όσο για τους στόχους του με τον ΟΦΗ τόνισε \’\’η δίκη μας γενιά των Ομιλιτών, μεγάλωσε με το κύπελλο του 87. Θέλω φορώντας τη φανέλα της ομάδας να διακριθούμε στο θεσμό, αφήνοντας παρακαταθήκη ένα τρόπαιο για τις επόμενες ασπρόμαυρες γενιές\’\’.

flashnews.gr / Μ. Αλεξάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook