Τη γιορτή του για το κλείσιμο της ποδοσφαιρικής περιόδου πραγματοποίησε την περασμένη Κυριακή (09/06) στο Βλητέ ο Αστέρας Χαλέπας Unicef, που όσον αφορά την πρώτη ομάδα πανηγύρισε την άνοδο στη Β' ΕΠΣΧ.

Η επίσημη ενημέρωση του συλλόγου για τη γιορτή:

Με μια όμορφη γιορτή στην οποία συμμετείχαν γονείς και  παιδιά προπονητής , σύσσωμο το ΔΣ  και οι ποδοσφαιριστές της ανδρικής ομάδας έκλεισε η πρώτη ποδοσφαιρική χρονιά από την επαναδραστηριοποίηση του ΑΣΤΕΡΑ ΧΑΛΕΠΑΣ.

Ήταν μια χρονιά πολλαπλά επιτυχημένη.Έγινε μεγάλη προσπάθεια από όλους τους εμπλεκόμενους ώστε το Σωματείο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της νέα εποχής αλλά και να τιμήσει την ιστορία του.

Το Δ..Σ ευχαριστεί παιδιά και γονείς για την συμμετοχή τους , όλους όσους βοήθησαν στην λειτουργία του συλλόγου αλλά και στους στυλοβάτες των ακαδημιών δηλαδή στον Αντώνη Βαρουξάκη , στον Θανάση Ζούμπα  και  στον Γιώργο Ασβεστά.

Ελπίζουμε την επόμενη χρονιά με μεγαλύτερη προσπάθεια , καλύτερη οργάνωση και λιγότερα λάθη να επιτύχουμε υψηλότερους στόχους....

και όπως είπε ο Θανάσης Ζούμπας

"Το να βρισκόμαστε είναι η αρχή, το να κρατηθούμε μαζί είναι η πρόοδος, το να δουλέψουμε είναι επιτυχία"Λευτέρης Αντωνακάκης