Παρότι περίμεναν επί τρεις ώρες να απογειωθούν και έχοντας αλλάξει δύο αεροσκάφη, οι επιβάτες της πτήσης από το Λας Βέγκας στο Φοίνιξ την περασμένη Κυριακή, δεν έχασαν την καλή τους διάθεση.

Αντίθετα, ένας εξ αυτών έβαλε σε φορητή συσκευή την επιτυχία του R Kelly «I Believe I Can Fly» (Πιστεύω ότι μπορώ να πετάξω), προκαλώντας ένα ξέσπασμα γέλιου στους υπόλοιπους, οι οποίοι άρχισαν να κουνούν ρυθμικά τα χέρια τους και να σιγοτραγουδούν το ρεφρέν, θέλοντας να εκφράσουν με αυτόν τον τρόπο ότι δεν έχασαν την ελπίδα τους ότι… θα αναχωρήσουν τελικά κάποια στιγμή!

Το αεροσκάφος προχώρησε σε αναγκαστική προσγείωση στο Λας Βέγκας, η οποία συνολικά διήρκεσε πάνω από τρεις ώρες.

Ο λόγος ήταν ότι μια γυναίκα είχε λιποθυμήσει εν πτήση ενώ δύο ακόμη παρουσίασαν ιατρικά προβλήματα.
Κατά τη διάρκεια της αναμονής τους στο αεροδρόμιο μεταφέρθηκαν σε άλλο αεροσκάφος, καθώς με το σβήσιμο της μηχανής δε λειτουργούσε ο κλιματισμός, αναφέρει δημοσίευμα της Daily Mail.

Όμως και το δεύτερο αεροσκάφος παρουσίασε κάποιο τεχνικό πρόβλημα, με αποτέλεσμα οι 121 επιβάτες να περιμένουν ξανά μέσα σε αυτό για να αναχωρήσουν για τον προορισμό τους.

Η εταιρεία για να τους αποζημιώσει για την ταλαιπωρία που πέρασαν τους πρόσφερε δωρεάν αναψυκτικά και μια επιταγή 100 δολαρίων για να χρησιμοποιήσουν σε επόμενο ταξίδι τους, προσθέτει το δημοσίευμα.

newsbeast.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook