Το πτώμα του 59χρονου εραστή της Αννα Τρουχίλο βρήκαν να κείτεται στο πάτωμα του σαλονιού οι αστυνομικοί του Χιούστον που κλήθηκαν από γείτονες που παραπονέθηκαν για τη φασαρία. Αυτό που κάνει εντύπωση, όμως, είναι το όπλο του εγκλήματος.

Σύμφωνα με την Huffington Post και το ABC News ένα ζευγάρι γόβες-στιλέτο αποτελούν το πιο πιθανό όπλο του εγκλήματος. Συγκεκριμένα η 44χρονη φέρεται να πήρε τη γόβα της και να άρχισε να χτυπάει τον εραστή της (τον 59χρονο Άλφ Στεφάν Άντερσον, καθηγητή στο Houston Center for Nuclear Receptors and Cell Signaling) μ στο κεφάλι, προκαλώντας του θανάσιμα τραύματα.

Ολα αυτά τα ξημερώματα της Κυριακής εντός ενός πολυτελούς διαμερίσματος σε μια πολυκατοικία στην οποία κατοικούν συνήθως καθηγητές από το πανεπιστήμιο του Χιούστον.

Οταν οι αστυνομικοί χτύπησαν το κουδούνι, η Τρουχίλο τους άνοιξε, με το πτώμα του θύματος να φαίνεται στο πάτωμα από πίσω της.

Η 44χρονη αφέθηκε ελεύθερη από την Harris County Jail με εγγύηση 100.000 δολάρια. Ενώ δεν έχει διευκρινιστεί ακόμη αν την ώρα του φόνου φόραγε ή κρατούσε το παπούτσι.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που μια γόβα έχει μετατραπεί σε θανάσιμο όπλο, όπως αποδεικνύει η περίπτωση της 33χρονης Αγγλίδας που, το 2011, την κάρφωσε στο μάτι του αγοριού της.

iefimerida.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook