Περίεργες διαδικασίες στις εσωκομματικές εκλογές της Κυριακές καταγγέλλει ο υποψήφιος Ανδρέας Τσιλογιάννης. Ο κ. Τσιλογιάννης ζητά την ακύρωση της εκλογικής διαδικασίας σε συγκεκριμένους δήμους όπου είχαν στηθεί κάλπες. Συγκεκριμένα τονίζει:

\”Ηράκλειο 10 Ιουνίου 2013

Προς Πρόεδρο και μέλη ΕΚΑΠ ΠΑΣΟΚ

Σύντροφοι,

Έχοντας έννομο προσωπικό συμφέρον, αλλά και για λόγους ηθικής τάξης , ζητώ την ακύρωση της χθεσινής (09/06/2013) εκλογικής διαδικασίας, καθώς και την εκ νέου διεξαγωγή της συγκεκριμένης διαδικασίας ,του Δήμου Φαιστού , την οποία προσωπικά, κρίνω αμφιβόλου αποτελέσματος , καθώς ο συνολικός αριθμός ψηφισάντων δε συνάδει με την πραγματική ροή , αλλά και με την υπόλοιπη ανά τον νομό συμμετοχή ,ιδιαίτερα αυτής της πόλης του Ηρακλείου, όπου η συγκεκριμένη κάλπη των Μοιρών (δημοτικό διαμέρισμα Δήμου Φαιστού) , είχε περισσότερη προσέλευση από δύο οργανώσεις μαζί της πόλης του Ηρακλείου.

Διαπίστωσα, τη συγκεκριμένη παρατυπία, συνομιλώντας ακόμα και με τον τέως γραμματέα της τοπικής οργάνωσης ΠΑΣΟΚ Τυμπακίου (δημοτικό διαμέρισμα Δήμου Φαιστού ) , ο οποίος τόνισε ,πως πρώτον την απροθυμία κατοίκων του Τυμπακίου να μεταβούν στις Μοίρες για να συμμετάσχουν στη συγκεκριμένη διαδικασία , αλλά και τη μικρή, μέχρι τις πρώτες απογευματινές ώρες της Κυριακής 09/06/2013 ,της εκεί συμμετοχής.

Αναρωτιέμαι , πως είναι δυνατόν να ψήφισαν σε ένα δήμο περιφερειακό πάνω από 500 άτομα (μπορείτε να δείτε τον συνολικό αριθμό) , όταν στο Ηράκλειο δεν έχει συμπληρωθεί ο συγκεκριμένος αριθμός, από 2 ισχυρές οργανώσεις.

Ζητώ επίσης, την εκ νέου εξέταση ακύρωση αλλά και εκ νέου διεξαγωγή της εκλογικής διαδικασίας και στην κάλπη του δήμου Γόρτυνας, καθώς και η συγκεκριμένη κάλπη κρίνεται αμφιβόλου αποτελέσματος , καθώς δεν είναι δυνατό συνυποψήφιος να συγκεντρώνει αριθμό ψήφων μεγαλύτερο ακόμα και από το σύνολο ψηφισάντων σε οργανώσεις του Δήμου Ηρακλείου.

Είναι δυνατόν πχ , στην οργάνωση των Κεντρικών Συνοικιών του Δήμου Ηρακλείου να ψήφισαν συνολικά 280 άτομα και στην οργάνωση ενός περιφερειακού δήμου ένας και μόνο υποψήφιος να έλαβε 315 ψήφους ;

Είμαι σίγουρος για τη περαιτέρω εξέταση, από εσάς, του συγκεκριμένου θέματος, περιμένοντας την επίσημη τοποθέτηση της Ε.Κ.Α.Π. , με γνώμονα το αδιάβλητο των εσωκομματικών εκλογικών διαδικασιών του ΠΑΣΟΚ.

Με σεβασμό και τιμή

Ανδρέας Τσιλογιάννης

Πρώην Μέλος Τομέα Περιφερειακής Οργάνωσης Ε.Σ. ΠΑΣΟΚ
Υποψήφιος για τη Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Ηρακλείου κατά την εκλογική διαδικασία της 09/06/2013.\”

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook