Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία στα Χανιά από την είδηση της αυτοκτονίας του 43χρονου αστυνομικού των ΤΑΕ Χανίων, ο οποίος το απόγευμα μετέβη στο Νοσοκομείο και αυτοπυροβολήθηκε, δίνοντας τραγικό τέλος στη ζωή του (δείτε εδώ).

Από την πρώτη στιγμή στο σημείο έσπευσε και ο  ιατροδικαστής Σταμάτης Μπελιβάνης για τη διενέργεια νεκροψίας - νεκροτομής.

Τραγική λεπτομέρεια όμως είναι ότι ο ιατροδικαστής συνδέονταν με φιλική σχέση με τον αυτόχειρα γεγονός που τον έχει συγκλονίσει και σε ιδιαίτερα φορτισμένη κατάσταση, όπως δήλωσε στο Flashnews.gr διεξάγει τη νεκροψία στον αγαπημένο του φίλο.

Ο κ. Μπελιβάνης ανέφερε ότι ο 43χρονος δεν αντιμετώπιζε οικονομικά προβλήματα, ήταν πάντα η χαρά της παρέας και για αυτό το λόγο το περιβάλλον του είναι συντετριμμένο από την αναπάντεχη είδηση.

Πατέρας δύο ανήλικων παιδιών δεν είχε δώσει σημάδια στους οικείους του που να προμηνύουν ότι είχε σκεφτεί να προβεί στο απονενοημένο.

Ο κ. Μπελιβάνης δήλωσε ότι στο σημείο που βρέθηκε ο 43χρονος, έξω από το νεκροτομείο, στο ισόγειο του Νοσοκομείου και μέσα σε μια λίμνη αίματος, δεν έχει βρεθεί κάποιο σημείωμα που να εξηγεί τους λόγους που τον έκαναν να προχωρήσει στο απονενοημένο.

Ο αστυνομικός πυροβολήθηκε μια φορά στο κεφάλι με κοντόκανο πολεμικό πιστόλι, περίπου στις 6 το απόγευμα σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία της αυτοψίας.

Από τα στοιχεία της μέχρι τώρα προανάκρισης προκύπτει ότι ο 43χρονος μπήκε στο Νοσοκομείο μεταξύ 5 και 6 το απόγευμα και κατευθύνθηκε στο χώρο έξω από το νεκροτομείο αποφασισμένος να τερματίσει τη ζωή του.

Δεν συνομίλησε με κανέναν και εργαζόμενοι στο Ίδρυμα κατάλαβαν τί είχε συμβεί όταν άκουσαν τον πυροβολισμό και κατευθύνθηκαν προς το μέρος του

Flashnews.gr