Τοπικά αυξημένες νεφώσεις με πιθανότητα λίγων πρόσκαιρων όμβρων στα δυτικά, περιμένουμε την Τετάρτη 12 Ιουνίου 2013.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στις παραλιακές περιοχές από 19 έως 27 βαθμούς και στα ορεινά από 14 έως 24 βαθμούς.

Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί ισχυροί μέχρι σχεδόν θυελλώδεις.

ΧΑΝΙΑ
Αίθριος θα είναι ο καιρός στα Χανιά σήμερα, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 20 έως 24 βαθμούς Κελσίου και ισχυρούς δυτικούς ανέμους ως 6 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες προβλέπεται μεταβολή του καιρού, με τοπική συννεφιά, με την θερμοκρασία στους 20 βαθμούς Κελσίου και διατήρηση των ανέμων από δυτική διεύθυνση και ένταση μέχρι 6 μποφόρ.

Για αύριο Πέμπτη 13/6, προβλέπονται βροχή και τοπικές καταιγίδες, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 21 έως 24 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς βορειοδυτικούς ανέμους έντασης 3 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες θα επικρατήσουν οι ίδιες συνθήκες, με βροχοπτώσεις, με το θερμόμετρο να φτάνει τους 22 βαθμούς Κελσίου και μικρή ενίσχυση των ανέμων, από δυτική κατεύθυνση και ένταση μέχρι 4 μποφόρ.

ΡΕΘΥΜΝΟ
Αίθριο καιρό με σποραδικές νεφώσεις περιμένουμε στο Ρέθυμνο σήμερα, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 21 έως 25 βαθμούς Κελσίου και μέτριους βορειοδυτικούς ανέμους έντασης 5 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες προβλέπεται μεταβολή του καιρού, με καθαρό ουρανό, με την θερμοκρασία στους 21 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από βορειοδυτική κατεύθυνση και ένταση μέχρι 3 μποφόρ.

Για αύριο Πέμπτη 13/6, προβλέπεται καταιγίδα, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 21 έως 23 βαθμούς Κελσίου και μέτριους βόρειους ανέμους ως 4 μποφόρ. Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας θα επικρατήσουν οι ίδιες συνθήκες, με βροχοπτώσεις, με θερμοκρασία που θα φτάσει τους 21 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από βορειοδυτική κατεύθυνση και ένταση μέχρι 3 μποφόρ.

ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Αίθριο καιρό με σποραδικές νεφώσεις περιμένουμε στο Ηράκλειο σήμερα, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 22 έως 26 βαθμούς Κελσίου και μέτριους βορειοδυτικούς ανέμους έντασης 5 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες προβλέπεται μεταβολή του καιρού, με καθαρό ουρανό, με την θερμοκρασία στους 22 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από βορειοδυτική κατεύθυνση και ένταση μέχρι 3 μποφόρ.

Για αύριο Πέμπτη 13/6, προβλέπονται αρχικά λίγες νεφώσεις που το μεσημέρι θα πυκνώσουν και θα βρέξει. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 22 έως 25 βαθμούς Κελσίου και περιμένουμε μέτριους βόρειους ανέμους ως 4 μποφόρ.

ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ
Αίθριο καιρό περιμένουμε στην Ιεράπετρα σήμερα το πρωί, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 23 έως 28 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς ανέμους έντασης 2 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες προβλέπεται μεταβολή του καιρού, νεφώσεις,βροχή ή και καταιγίδα, με την θερμοκρασία στους 23 βαθμούς Κελσίου και ανέμους απο βόρεια κατεύθυνση και ένταση μέχρι 3 μποφόρ.

Για αύριο Πέμπτη 13/6, προβλέπονται αρχικά λίγες νεφώσεις που το μεσημέρι θα πυκνώσουν και θα βρέξει. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 22 έως 25 βαθμούς Κελσίου και περιμένουμε μέτριους βόρειους ανέμους ως 4 μποφόρ.

meteo.gr