Στα πλαίσια της Εβδομάδας ευαισθητοποίησης για την παγκόσμια εξάπλωση της εθελοντικής αιμοδοσίας ο σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Νομού Χανίων «Άγιος Ιωάννης» και η επιτροπή νέων του συλλόγου διοργανώνουν σειρά εκδηλώσεων για την εβδομάδα που διανύουμε, γιορτάζοντας την Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντή Αιμοδότη!.

Αναλυτικά οι δράσεις θα διαρκέσουν μια εβδομάδα και περιλαμβάνουν:

μοίρασμα φυλλαδίων του συλλόγου για την εξάπλωση της εθελοντικής αιμοδοσίας σε κεντρικά σημεία της πόλης μας για 5 ημέρες (9-14 Ιουνίου )

Πέμπτη 13 Ιουνίου :Συναυλία με τους Ανδρέα Μανωλαράκη και το συγκρότημα του , Σιγανά Ποτάμια και Νοστωδία, χορεύει η σχολή χορού Πατρουδάκη , στο προαύλιο χώρο του 1ου Γυμνασίου Χανίων στις 8.30 μ.μ.

Παρασκευή 14 Ιουνίου: Παγκόσμια ημέρα εθελοντή Αιμοδότη, Εθελοντική αιμοδοσία στα γραφεία της Ιντεραμέρικαν (Δασκαλογιάννη & νικηφόρου Φωκά ) από τις 9.00 π.μ. - 14.00 μμ.

Κυριακή 16 Ιουνίου: Βραδιά γνωριμίας και απολογισμός της Εβδομάδας στην Συναγωγή CAFÉ BAR (πάροδος Κονδυλάκη, Παλιό Λιμάνι ) από τις 21.00 μ.μ.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση:

Όλες οι εκδηλώσεις είναι αφιερωμένες στην εθελοντική αιμοδοσία και περιμένουμε όλους τους αιμοδότες μέλη μας και μη να δώσουν το παρόν !

Στόχος είναι η ενημέρωση – ευαισθητοποίηση και παρότρυνση όλων για εθελοντική προσφορά ασφαλούς αίματος και αυτάρκειας στην πόλη και την χώρα μας. Μην αφήσουμε την οικονομική κρίση να γίνει κοινωνική κρίση!