Στα πλαίσια της Εβδομάδας ευαισθητοποίησης για την παγκόσμια εξάπλωση της εθελοντικής αιμοδοσίας ο σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Νομού Χανίων «Άγιος Ιωάννης» και η επιτροπή νέων του συλλόγου διοργανώνουν σειρά εκδηλώσεων για την εβδομάδα που διανύουμε, γιορτάζοντας την Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντή Αιμοδότη!.

Αναλυτικά οι δράσεις θα διαρκέσουν μια εβδομάδα και περιλαμβάνουν:

μοίρασμα φυλλαδίων του συλλόγου για την εξάπλωση της εθελοντικής αιμοδοσίας σε κεντρικά σημεία της πόλης μας για 5 ημέρες (9-14 Ιουνίου )

Πέμπτη 13 Ιουνίου :Συναυλία με τους Ανδρέα Μανωλαράκη και το συγκρότημα του , Σιγανά Ποτάμια και Νοστωδία, χορεύει η σχολή χορού Πατρουδάκη , στο προαύλιο χώρο του 1ου Γυμνασίου Χανίων στις 8.30 μ.μ.

Παρασκευή 14 Ιουνίου: Παγκόσμια ημέρα εθελοντή Αιμοδότη, Εθελοντική αιμοδοσία στα γραφεία της Ιντεραμέρικαν (Δασκαλογιάννη & νικηφόρου Φωκά ) από τις 9.00 π.μ. – 14.00 μμ.

Κυριακή 16 Ιουνίου: Βραδιά γνωριμίας και απολογισμός της Εβδομάδας στην Συναγωγή CAFÉ BAR (πάροδος Κονδυλάκη, Παλιό Λιμάνι ) από τις 21.00 μ.μ.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση:

Όλες οι εκδηλώσεις είναι αφιερωμένες στην εθελοντική αιμοδοσία και περιμένουμε όλους τους αιμοδότες μέλη μας και μη να δώσουν το παρόν !

Στόχος είναι η ενημέρωση – ευαισθητοποίηση και παρότρυνση όλων για εθελοντική προσφορά ασφαλούς αίματος και αυτάρκειας στην πόλη και την χώρα μας. Μην αφήσουμε την οικονομική κρίση να γίνει κοινωνική κρίση!

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook