Το Νηπιαγωγείο και το Δημοτικό Σχολείο των Εκπαιδευτηρίων Μαυροματάκη-Μητέρα,  σας προσκαλούν στο αμφιθέατρο του σχολείου την Παρασκευή 14 Ιουνίου 2013, στις 19:30, για να σας παρουσιάσουν την ιστορική μουσικοχορευτική επιθεώρηση:

«Η Κρήτη που μας ενώνει»

Στα πλαίσια της ολοκλήρωσης της σχολικής χρονιάς, τα Εκπαιδευτήρια Μαυροματάκη-Μητέρα, γιορτάζουν τα 100 χρόνια από την Ένωση της Κρήτης με την Ελλάδα. Τα παιδιά ανιστορούν με κέφι και φαντασία, σημαντικά γεγονότα του τόπου μας για να μάθουμε και να διασκεδάσουμε.

Εκατό χρόνια μετά την Ένωση της Κρήτης με την Ελλάδα, οι μαθητές των Εκπαιδευτηρίων Μαυροματάκη-Μητέρα θέτουν τα ιστορικά τους ερωτήματα και αναζητούν απαντήσεις με το δικό τους εναλλακτικό τρόπο. Ανιστορούν τα γεγονότα και προσεγγίζουν πολιτισμικές αξίες που η Κρήτη πρεσβεύει διαχρονικά και πέρα απ’ τον ορίζοντα της θάλασσας που την περικλείει. Αξίες που μας ενώνουν μέσα στις ετερότητές μας, αξίες που συνθέτουν μια ενότητα όπως τα πολυμορφικά χαρακτηριστικά των κρητικών τοπίων εναρμονίζονται σ’ ένα σύνολο αδιαίρετο.

Δείτε εδώ περισσότερα για τις εκδηλώσεις και το πρόγραμμα

www.mmschool.gr
Παπαναστασίου 220, Λενταριανά
Τηλ.: 28210 52626