\”Κι εκείνος που σωπαίνει θα χαθεί\”. Με αυτή τη μουσική παράσταση διοργανώνεται εκδήλωση συμπαράστασης στον προαύλιο χώρο της ΕΡΑ Χανίων στη Σούδα.

Η παράσταση θα δοθεί την Παρασκευή 14 Ιουνίου στις 21.00.

Την παράσταση υπογράφουν οι Γιώργος Λουτσέτης, Ελισάβετ Βερούλη, Κατερίνα Παπαδάκη και Νίκος Μπλαζάκης, οι οποίοι καλούν τον κόσμο να παρευρεθεί ως  ένδειξη αλληλεγγύης και συμπαράστασης στο έμψυχο δυναμικό του σταθμού, αλλά και για τους παρακάτω σοβαρότατους λόγους σύμφωνα με την ανακοίνωσή τους:

1.- Για την Δημοκρατία, με την αντίδρασή μας στα φαινόμενα “αποφασίζω και διατάζω” και την αντίθεσή μας προς κάθε ανδρείκελο “πολιτικής” που θεωρεί τη δημόσια περιουσία κτήμα του.

2.- Για τη συνέχιση της λειτουργίας του -σχεδόν- μόνου νόμιμου μέσου τηλεπικοινωνίας, το οποίο φτάνει σε κάθε γωνιά της χώρας, καθώς και το μόνο που συνδέει ουσιαστικά τους Έλληνες απανταχού της Γης με την Ελλάδα.

3.-Για να εκφράσουμε την αντίθεσή μας στην κατάργηση του πιο σημαντικού – στη σημερινή ελληνική ραδιοτηλεοπτική πραγματικότητα- φορέα διεθνούς, αλλά προπαντός Ελληνικού Πολιτισμού (αρχαίου, κλασσικού, παραδοσιακού και σύγχρονου), με τις εκπομπές μοναδικής ποιότητας ακουσμάτων και θεαμάτων, το ανεκτίμητης αξίας Ιστορικό Αρχείο και τα αξιολογότατα Μουσικά Σύνολα ΕΡΤ.

Δείτε το πρόγραμμα της παράστασης εδώ

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook