Την ιστοσελίδα του Εφετείου Αθηνών χάκαραν οι Anonymous.

Σε χθεσινή ανάρτησή τους στο διαδίκτυο είχαν προαναγγείλει ότι η ελληνική κυβέρνηση είναι «στόχος» και ότι θα ξεκινήσουν κυβερνοεπιθέσεις σε κρατικές ιστοσελίδες.

Στην ιστοσελίδα του Εφετείου Αθηνών προβάλλεται από το απόγευμα το βίντεο των Anonymous που απειλούν με χακάρισμα όλων των sites της ελληνικής κυβέρνησης.

Έτσι οι επισκέπτες της ιστοσελίδας www.efeteioathinon.gr βλέπουν το μαγνητοσκοπημένο μήνυμα των Anonymous στο οποίο προειδοποιούν με μαζικές επιθέσεις σε ιστοσελίδες της ελληνικής κυβέρνησης το Σάββατο 15 Ιουνίου καθώς και το link για το live streaming του ζωντανού προγράμματος της ΝΕΤ μέσω της EBU.

Στο μήνυμά τους οι Anonymous αναφέρουν «η ελληνική κυβέρνηση μπήκε στο στόχαστρο μας, καθώς συνεχίζει να απολύει ανθρώπους που έχουν οικογένεια. Αυτό είναι απαράδεκτο, να μας περιμένετε».

Διαβάστε αναλυτικά τι γράφουν:

\”Greetings citizens of the world, we are anonymous, government of the greece. It has come to our attention, that you continue fire up people who have children.

This Is Unacceptable. And the worst of all you fire 2656 peoples. You must know that you are our target now. You should expect us at 15th Of June.

We Are Anonymous. We Are Legion. We Do Not Forgive, We Do Not Forget\”

\"\"

newpost.g/protothema.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook