Ο Δήμαρχος Πλατανιά Μαλανδράκης Ιωάννης, με το άκουσμα της είδησης την Τρίτη 11 Ιουνίου για το κλείσιμο της ΕΡΤ Α.Ε., μετέβη άμεσα στις εγκαταστάσεις της ΕΡΤ- ΕΡΑ στη Σούδα και έκανε την παρακάτω δήλωσηQ

«Θεωρώ απαράδεκτο και πρωτοφανές το ξαφνικό κλείσιμο με απλή Πράξη Νομοθετικού περιεχομένου της δημόσια Ραδιοφωνίας και Τηλεόρασης, της ΕΡΤ Α.Ε. , η οποία για χρόνια συμβάλει στην ενημέρωση , την επιμόρφωση και την ψυχαγωγία του ελληνικού λαού και απόδημου ελληνισμού.

Η κυβέρνηση χρησιμοποιώντας την Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου παρακάμπτοντας την Βουλή των Ελλήνων και την Κείμενη Νομοθεσία , δίνει για άλλη μία φορά ένα ο πλήγμα στην Δημοκρατία , προμηνύοντας στον Ελληνικό λαό ότι θα υπάρξουν και άλλες τέτοιες αντιδημοκρατικές πρακτικές στο μέλλον .

Η ΕΡΤ αποτελεί ιδιοκτησία όλων των Ελλήνων

Στηρίζω απερίφραστα ως Δήμαρχος αλλά και ως Γραμματέας την ΠΕΔ Κρήτης τη διατήρηση της δημόσια και πολυφωνικής ΕΡΤ- ΕΡΑ , το δικαίωμα στην ενημέρωση του κάθε Έλληνα πολίτη καλώντας την κυβέρνηση να ανακαλέσει την απόφασή της που θα έχει αρνητικές συνέπειες στους έλληνες πολίτες, στην αντικειμενική ενημέρωση, στον πλουραλισμό και τελικά στην ίδια τη Δημοκρατία\”.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook