«Οδικό χάρτη για την Ελλάδα της δημιουργίας» χαρακτήρισε ο Πρωθυπουργός το πρόγραμμα του οποίου όμως τις λεπτομέρειες θα μάθουμε μετά το Πάσχα.

Ο Γ. Παπανδρέου παρουσίασε γενικές αρχές τονίζοντας κυρίως τις πολιτικές της κυβέρνησης σε τομείς όπως η υγεία η παιδεία, τις πολιτικές για συμμάζεμα του κράτους και των δαπανών ,ενώ υποσχέθηκε και αύξηση των χαμηλών συντάξεων «μόλις αυτό καταστεί δυνατόν» .

Υπερτόνισε ότι το πρόγραμμα θα συζητηθεί με τους βουλευτές πριν κατατεθεί στην βουλή «Είμαι απόλυτα βέβαιος ότι θα τα καταφέρουμε» είπε ο πρωθυπουργός απορρίπτοντας παράλληλα «άλλες λύσεις» αυτές προφανώς που ακούγονται και μέσα στο κόμμα του, γιατί όπως είπε «οδηγούν την χώρα σε εξαθλίωση».

Παράλληλα ο κ. Παπανδρέου αναφέρθηκε και στα πρόσφατα κρούσματα βίας, όπως το χθεσινό επεισόδιο με τον κ. Λοβέρδο, σημειώνοντας: «Σεβόμαστε και αντιλαμβανόμαστε το πρόβλημα του κάθε πολίτη. Αλλά πρέπει και να σεβαστούμε τις θυσίες των πολιτών. Γι\’ αυτό η βία και η ανομία δεν έχουν θέση σε μια δημοκρατία, σε μια στιγμή ανασυγκρότησης της χώρας. Όλες οι πολιτικές δυνάμεις να τοποθετηθούν ξεκάθαρα χωρίς μισόλογα και υπεκφυγές».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook