Κάλεσμα συμμετοχής στη συγκέντρωση στην ΕΡΑ Ηρακλείου απευθύνει ο βουλευτής Ηρακλείου του ΣΥΡΙΖΑ Μ. Κριτσωτάκης με ανακοίνωσή του.

Συγκεκριμένα στη δήλωσή του αναφέρει:

Η μνημονιακή πολιτική της τρικομματικής κυβέρνησης που διαλύει το κοινωνικό κράτος και οδηγεί το λαό στη φτώχια και την εξαθλίωση, που υπονομεύει την ίδια τη χώρα, δεν μπορεί να εφαρμοστεί παρά με τη βία και τον περιορισμό των δικαιωμάτων και των ελευθεριών.

Οι στόχοι και οι μεθοδεύσεις της τροικανής κυβέρνησης, με αποκορύφωμα το πραξικοπηματικό κλείσιμο της δημόσιας ραδιοφωνίας – τηλεόρασης, έχουν ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και σε όλο τον κόσμο.

Συμφωνούμε με τους φορείς της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης και των δημοσιογράφων να αγωνιστούμε για να αποτρέψουμε τα όποια σχέδια μελετούν υπόγεια οι κυβερνώντες για ένα σχήμα «μαϊμού ΕΡΤ» με πρόσκαιρο εργασιακό καθεστώς ώστε να εκτονωθούν οι πολιτικές δονήσεις και να προωθηθεί μία μικρή και ανεπαρκής κυβερνητική ραδιοφωνία – τηλεόραση.

Ο αγώνας προάσπισης της ΕΡΤ και συμπαράστασης στους απολυμένους – με διαδικασίες εξπρές – εργαζόμενους, έγινε αγώνας όλης της κοινωνίας και μετατράπηκε σε αγώνα υπεράσπισης της Δημοκρατίας.

Εμείς συμμετέχουμε με όλες μας τις δυνάμεις σ’ αυτόν τον αγώνα και καλούμε όλα τα μέλη και τους φίλους του ΣΥΡΙΖΑ, τους φορείς και τους πολίτες του Ηρακλείου να συμμετέχουν δυναμικά στο αυριανό συλλαλητήριο – διαμαρτυρία που για συμβολικούς λόγους πραγματοποιείτε έξω από την ΕΡΑ Ηρακλείου.

Η κυβέρνηση της τρόικα και των μνημονίων πρέπει να φύγει. Είναι επικίνδυνη για τη χώρα και τη Δημοκρατία.

Όλες και όλοι αύριο Κυριακή, στις 7.00 μ.μ. στην ΕΡΑ Ηρακλείου (απέναντι από το Παγκρήτιο Στάδιο, στο παλιό γεφυράκι του Λίντο).

Για να υπερασπιστούμε τη Δημοκρατία και την αξιοπρέπειά μας.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook