Ηλιοφάνεια με ενισχυμένους κατά τόπους βοριάδες, περιμένουμε τη Δευτέρα 17 Ιουνίου 2013.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα παραθαλάσσια από 22 έως 29 βαθμούς Κελσίου, ενώ στα νότια τοπικά η μέγιστη θα φτάσει τους 32 βαθμούς. Στα ορεινά η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 έως 25 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι στο Κρητικό θα πνέουν βορειοδυτικοί ασθενείς έως μέτριοι και τοπικά στα ανατολικά τμήματα ισχυροί έως σχεδόν θυελλώδεις. Στο Λιβυκό θα πνέουν βόρειοι μέτριοι και τοπικά ισχυροί.

ΧΑΝΙΑ
Αίθριος θα είναι ο καιρός στα Χανιά σήμερα το πρωί, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 23 έως 28 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς βόρειους ανέμους ως 3 μποφόρ. Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας ο καιρός θα παραμείνει αμετάβλητος, με καθαρό ουρανό, με την θερμοκρασία να αγγίζει τους 25 βαθμούς Κελσίου και διατήρηση των ανέμων από δυτική διεύθυνση και ένταση μέχρι 3 μποφόρ.

Για αύριο Τρίτη 18/6, παρόμοιες συνθήκες θα επικρατήσουν, με καθαρό ουρανό, αύξηση της θερμοκρασίας στους 29 βαθμούς Κελσίου και μικρή ενίσχυση των ανέμων, από βόρεια κατεύθυνση και ένταση μέχρι 4 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες θα επικρατήσουν οι ίδιες συνθήκες, με καθαρό ουρανό, με θερμοκρασία που θα φτάσει τους 27 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από βορειοδυτική κατεύθυνση και ένταση μέχρι 3 μποφόρ.

ΡΕΘΥΜΝΟ
Αίθριος θα είναι ο καιρός στο Ρέθυμνο σήμερα το πρωί, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 23 έως 27 βαθμούς Κελσίου και μέτριους βόρειους ανέμους ως 4 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες θα επικρατήσουν οι ίδιες συνθήκες, με καθαρό ουρανό, με την θερμοκρασία στους 24 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από βόρεια κατεύθυνση και ένταση μέχρι 3 μποφόρ.

Για αύριο Τρίτη 18/6, ο καιρός θα παραμείνει αμετάβλητος, με καθαρό ουρανό, αύξηση της θερμοκρασίας στους 28 βαθμούς Κελσίου και μικρή ενίσχυση των ανέμων, από βόρεια κατεύθυνση και ένταση μέχρι 5 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες ο καιρός θα παραμείνει αμετάβλητος, με καθαρό ουρανό, με την θερμοκρασία στους 25 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από βόρεια κατεύθυνση και ένταση μέχρι 4 μποφόρ.

ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Αίθριος θα είναι ο καιρός στο Ηράκλειο Κρήτης σήμερα το πρωί, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 25 έως 28 βαθμούς Κελσίου και μέτριους βορειοδυτικούς ανέμους ως 5 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες ο καιρός θα παραμείνει αμετάβλητος, με αίθριο καιρό, με θερμοκρασία που θα φτάσει τους 25 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από βορειοδυτική κατεύθυνση και ένταση μέχρι 4 μποφόρ.

Για αύριο Τρίτη 18/6, ο καιρός θα παραμείνει αμετάβλητος, με αίθριο καιρό, διατήρηση της θερμοκρασίας στους 28 βαθμούς Κελσίου και διατήρηση των ανέμων από βόρεια διεύθυνση και ένταση μέχρι 5 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες ο καιρός θα παραμείνει αμετάβλητος, με καθαρό ουρανό, με την θερμοκρασία να αγγίζει τους 25 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από βορειοδυτική κατεύθυνση και ένταση μέχρι 4 μποφόρ.

ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ
Αίθριος θα είναι ο καιρός στην Ιεράπετρα σήμερα το πρωί, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 25 έως 30 βαθμούς Κελσίου και μέτριους βορειοδυτικούς ανέμους ως 5 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες ο καιρός θα παραμείνει αμετάβλητος, με αίθριο καιρό, με θερμοκρασία που θα φτάσει τους 25 βαθμούς Κελσίου και ενίσχυση των ανέμων, από βορειοδυτική κατεύθυνση και ένταση μέχρι 6 μποφόρ.

Για αύριο Τρίτη 18/6, ο καιρός θα παραμείνει αμετάβλητος, με αίθριο καιρό, διατήρηση της θερμοκρασίας στους 29 βαθμούς Κελσίου και διατήρηση των ανέμων από βόρεια διεύθυνση και ένταση μέχρι 6 μποφόρ.

meteo.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook