Ακρως αποκαλυπτική ήταν η Ελένη Μενεγάκη σε συνέντευξη που έδωσε σε εβδομαδιαίο περιοδικό. Την πρώτη της εδώ και 2 1/2 χρόνια.

«Αυτό το πράγμα με τους φωτογράφους δεν φαίνεται να τελειώνει. Δεν υπάρχει κανένα έλεος απέναντί μου. (…) Αναγκάζομαι να εγκαταλείπω εγώ πλέον τα Άχλα, για να αναπνεύσω ελεύθερα. (…) Αποδέχτηκα το κυνήγι στην Αθήνα, αλλά γιατί να το υφίσταμαι κι εκεί, στα Άχλα; Και ναι, κάπως έτσι έγινα ο paparazzo του εαυτού μου.

Προτιμώ να μοιράζομαι εγώ με τον κόσμο κάποιες στιγμές μου, με τα δικά μου κριτήρια και όχι με εκείνα των άλλων. Αυτό που βλέπει το κοινό στα περιοδικά δεν είναι η πραγματική Ελένη. Είναι οι εικόνες ενός ανθρώπου κυνηγημένου». Αυτό δήλωσε η Ελένη Μενεγάκη στο περιοδικό People.

Προσθέτοντας πως «Θα είμαι ειλικρινής. Ναι, όντως μοιράστηκα στιγμιότυπα με τα παιδιά μου απέναντι στο φακό των φωτογράφων στο παρελθόν. Έκανα λάθος. Το παραδέχομαι. Αυτό, λοιπόν, θα το πληρώνω μέχρι το τέλος της ζωής μου; Δεν μπορώ να έχω το δικαίωμα να μετανιώσω κι εγώ για κάτι που έκανα, μέσα στα 22 χρόνια καθημερινής μου έκθεσης μέσα από την τηλεόραση;».

Στα πλαίσια της ίδιας συνέντευξης η δημοφιλής παρουσιάστρια παραδέχθηκε πως «έχασα πολλά λεπτά από τη δική μου ζωή κάνοντας πράγματα, παντελώς αδιάφορα, που δεν μου πήγαιναν. Ναι, έκανα συμβιβασμούς, αλλά δεν μπορώ πλέον.

Έτσι κι αλλιώς, η ελευθερία δεν αγοράζεται. Δεν είμαι πια η ίδια γυναίκα, ούτε βλέπω τα πράγματα με τα ίδια μάτια. Και τα παιδιά μου δεν θέλω να ζουν μονάχα σε ένα όμορφο σπίτι και να πηγαίνουν σε ένα καλό σχολείο. Θέλω να \”ρουφήξουν\” τη φύση, τη θάλασσα, να έρθουν σε επαφή με τα ζωάκια. Θέλω να δουν μέσα από τα δικά μου μάτια. Να γνωρίζουν όλα αυτά που αγάπησα. Κι ας μην τα αγαπήσουν. Απλά να τα γνωρίσουν».

iefimerida.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook