Ανακοίνωση για τα όσα συμβαίνουν στο Ελληνικο ποδόσφαιρο, με αφορμή τόσο την απόφαση της Ηλιούπολης να μην δώσει εισιτήρια στους φιλοξενούμενους όσο και με την τραγελαφική συνέντευξη Τύπου του επίδοξου χρηματοδότη Φαγαδάκη, εξέδωσαν οι Σύνδεσμοι του ΟΦΗ «Snakes 4 Ηeraklion Club» και «Κρήτες 4 Ανατολικά Προάστια Θοδωρής Παπαδόπουλος».

Αναλυτικά 

 «Στην Ελλάδα του ποδοσφαίρου, της φυσούνας, των φουσκωτών στην ποδοσφαιρική Ελλάδα των πλαστών δελτίων, στην Ελλάδα των ύποπτων για στήσιμο παιχνιδιών αλλά άνευ αποδείξεων, σε αυτό το ποδοσφαιρικό θαύμα υποκλινόμαστε.
Ψεύτες, άνθρωποι της νύχτας, και του παρασκηνίου και στη μέση οι οπαδοί. Όχι εισιτήρια λοιπόν για Ηλιούπολη, σε ένα γήπεδο από το οποίο συνειδητά απέχουν οι οπαδοί της, λόγω του ισχυρού και μη εξαιρετέου προέδρου της.
Ντροπή. Για ακόμα μια φορά βάζετε τους οπαδούς στο περιθώριο. Υποχείρια της ματαιοδοξίας σας και της μαγκιάς που πουλάτε πάντα παρέα με τα γυμνασμένα αγόρια σας. Εκφράζουμε την συμπαράστασή μας προς όλους εκείνους τους οπαδούς που παλεύουν για να διώξουν όλους εκείνους που πληγώνουν την περηφάνια τους .
Ραντεβού και πάλι εκεί που πρέπει. Άλλωστε η τιμωρία είναι γνωστή .
ΥΓ. Απαιτούμε από την ΠΑΕ ΟΦΗ μετά τον σπουδαίο επενδυτή να μας πει και να δώσει στην δημοσιότητα τα ονόματα των λογιστών που ξεσκόνισαν τα βιβλία της ομάδας μας. Φτάνει πια. Έχουμε φτάσει στο Αμήν…
Και αν νομίσετε όλοι σας ότι όλα αυτά θα περάσουν έτσι απλά , γελιέστε ..
Snakes 4 Heraklion Club
Κρήτες 4 Θοδωρής Παπαδόπουλος». 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook