Ταύρος εν υαλοπωλείω ο Καλφαγιάννης- Βρισιές, σπρωξιές και χαστούκια για να σταματήσει την εκπομπή της Στάη

Απίστευτη ήταν η συμπεριφορά του προέδρου της ΠΟΣΠΕΡΤ Παναγιώτη Καλφαγιάννη κατά την διάρκεια της έκτακτης εκπομπής της Έλλης Στάη στο απεργιακό δελτίο της ΝΕΤ.

Η παρουσία του διευθυντή του Έθνους Θανάση Τσεκούρα στην εκπομπή έκανε έξαλλο τον πρόεδρο της ΠΟΣΠΕΡΤ ο οποίος απαίτησε να φύγει από το στούντιο διότι όπως έλεγε κυκλοφόρησε απεργοσπαστικό φύλλο.

Στο ίδιο φύλλο πάντως στην πρώτη σελίδα υπήρχε «χτύπημα» για παράνομα επιδόματα που λάμβανε τόσο ο Παναγιώτης Καλφαγιάννης όσο και η σύζυγός του από την ΕΡΤ.

Μάλιστα σύμφωνα με μαρτυρίες εργαζομένων επιχείρησε να μπει στο στούντιο κι όταν εργαζόμενος εικονολήπτης προσπάθησε να τον εμποδίσει τον χαστούκισε!

Αμέσως μετά άρχισε να τραβάει καλώδια για να διακόψει την εκπομπή και προσπάθησε να μπει και στο κοντρόλ για να σταματήσει την μετάδοση, επιχειρώντας μάλιστα να ξηλώσει την κονσόλα.

Όταν είδε μπροστά του τον διευθυντή του Έθνους επιχείρησε βρίζοντάς τον να του επιτεθεί και κάποιοι λένε ότι του έσκισε και το πουκάμισο!

Επίσης μιλούσε με βαρείς χαρακτηρισμούς για την Έλλη Στάη θεωρώντας ότι ο ίδιος θα έπρεπε να έχει ενημερωθεί για το πάνελ της εκπομπής!

Πάντως ο ίδιος αρνείται ότι έγινε επεισόδιο και ισχυρίζεται ότι δεν ήταν καν μπροστά στο περιστατικό(παρά τις μαρτυρίες) σε μια προσπάθεια να ρίξει τους τόνους .

Πάντως πολλά μέλη της ΠΟΣΠΕΡΤ στρέφουν τα πυρά τους κατά του Παναγιώτη Καλφαγιάννη και η ΠΟΣΠΕΡΤ πια μοιάζει με βόμβα έτοιμη να εκραγεί.

nocomments.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook