Παρουσία πλήθος κόσμου, πραγματοποιήθηκε το Σάββατο στις εγκαταστάσεις του Καλτσέτο, το κλείσιμο της χρονιάς της Ακαδημίας ποδοσφαίρου του ΟΦΗ.

Στην ζεστή αυτή εκδήλωση παραβρέθηκαν ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΟΦΗ Μάνθος Πουλινάκης, ο αντιπρόεδρος Ανδρέας Μανουσάκης, ο πρόεδρος του συλλόγου μετόχων Νίκος Διαλυνάς, ο γραμματέας του συλλόγου Νίκος Σπαθαράκης, όλο το τεχνικό επιτελείο του ΟΦΗ και φυσικά γονείς και αθλητές των ακαδημιών.

Η εκδήλωση που περιελάμβανε φιλικά παιχνίδια μεταξύ των τμημάτων έκλεισε με μπάρμπεκιου, στα παιδιά και στους γονείς της ακαδημίας.

Η ΠΑΕ ΟΦΗ ευχαριστεί θερμά το σύλλογο μετόχων για την προσφορά και τη συμμετοχή του σε υλικό στη γιορτή της ακαδημίας. Ευχαριστεί τέλος τα παιδιά κ τους γονείς, για τη συμμετοχή τους στα τμήματα υποδομής μας, και εύχεται σε όλους καλό καλοκαίρι.

Η ανακοίνωση του Συλλόγου Μετόχων:

\”Το περασμένο Σάββατο έκλεισε με επιτυχία η σαιζόν για τις ακαδημίες της ομάδας μας.Τα παιδιά και οι γονείς συμμετείχαν στην εκδήλωση-μπάρμπεκιου που διοργανώθηκε στο χώρο του calcetto.

Εκεί βρέθηκαν και μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου Μετόχων,όπου ευχήθηκαν ακόμη μεγαλύτερη πρόοδο και επιτυχίες στους συντελεστές των ακαδημιών.

Στα πλαίσια της άψογης συνεργασίας μας με ΚΑΘΕ κομμάτι της ομάδας μας,έτσι και με τις ακαδημίες,απ τη στιγμή που μας ζητήθηκε υλική βοήθεια ώστε να κεραστούν οι καλεσμένοι,δεν μπορούσαμε παρά να ανταποκριθούμε τα μέγιστα,ώστε να μην επιβαρυνθεί κανείς.

Μαζί λοιπόν με τη Μπουτίκ βοήθησαν κάποιοι που ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ να τους ευχαριστήσουμε από καρδιάς!

1)Λέσχη φίλων ΟΦΗ ΚΡΗΤΕΣ 4-Θοδωρής Παπαδόπουλος

2)Λέσχη φίλων ΟΦΗ snakes-4 Heraklion club

3)Σπιθάκης ψητοπωλείο,snack-cafe

4)ΦΟΡΤΕΤΣΑΝΑΚΗ ΑΦΟΙ ΟΕ-κρεαταγορά

5)λευκά είδη Διαλυνάς Νικόλαος\”

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook