Ο δεκάχρονος μαθητής, στο διάλειμμα για γεύμα, πήγε στο εστιατόριο του σχολείου του σε πόλη της Μεγάλης Βρετανίας για να πάρει τον δίσκο του.

Και τότε ο υπεύθυνος αρνήθηκε να του παρέχει το γεύμα του με τη δικαιολογία ότι ο πατέρας του χρωστάει στο σχολείο από την προηγούμενη ημέρα 2 ευρώ!

Ο μικρός μαθητής του δημοτικού σχολείου ξέσπασε σε κλάματα και πήγε και κάθισε σ\’ ένα από τα τραπέζια όπου μία τραπεζοκόμος -επειδή τον λυπήθηκε- του προσέφερε ένα μήλο για να μην μείνει εντελώς νηστικός.

Το προσωπικό του εστιατορίου υπεραμύνθηκε της πράξης αυτής υποστηρίζοντας πως απλά εφάρμοζε τον κανονισμό και τις εντολές της διοίκησης.

Ο πατέρας του παιδιού δήλωσε πως ο μικρός περίμενε στην ουρά να σερβιριστεί όταν του είπαν ότι δεν θα μπορούσε να πάρει φαγητό καθώς οι γονείς του χρωστούσαν στο σχολείο. Ένας από το προσωπικό του εστιατορίου του πρόσφερε ένα μήλο όταν τον είδε στενοχωρημένο.

Ο κ. Lynn δηλώνει εξοργισμένος καθώς όπως είπε το σχολείο δεν τον ενημέρωσε ότι υπήρχε οικονομική εκκρεμότητα, ενώ τώρα η οικογένεια αναζητά άλλο σχολείο.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook