Κάλεσμα στους καταναλωτές , εν όψει και του Πάσχα, να «μπουκοτάρουν» το παραεμπόριο απευθύνει η Ομοσπονδία Εμπορικών Συλλόγων Κρήτης.

Με αφορμή και την πρόσφατη σύσκεψη για την πάταξη του παραεμπορίου στην Περιφέρεια Κρήτης, η Ομοσπονδία σε ανακοίνωσή της αναφέρει τα εξής :

«Η πρωτοβουλία της Περιφέρειας Κρήτης και του Αρμόδιου Αντιπεριφερειάρχη κ. Κώστα Λαμπρινού, αποτελεί σταθμό για το χρόνιο πρόβλημα του παραεμπορίου στην Κρήτη.

Γιατί συντονισμένα και σε Παγκρήτιο επίπεδο όλοι οι φορείς εξέφρασαν την βούληση να συνδράμουν και να βοηθήσουν στην υλοποίηση της πολιτικής βούλησης της Περιφέρειας, για την πάταξη του παραεμπορίου με την δημιουργία μικρών συνεργιών, σε όλα τα επίπεδα (πύλες εισόδου, Λιμάνια, Αεροδρόμια, παζάρια, Λαϊκές, παραλίες κ.α. ) και για όλες τις κατηγορίες (ειδών ένδυσης, υπόδησης, εργαλείων, καθισμάτων, παιχνιδιών, δερματίνων ειδών, cd, dvd, οπωροκηπευτικών, φρούτων, ζώων, καυσίμων, τσιγάρων, καλλυντικών κ.α.)

Πιστεύουμε ότι την επόμενη περίοδο ο καθένας από εμάς, από όποια θέση κι αν βρίσκεται, πρέπει να συνδράμει για την λύση του προβλήματος του παραεμπορίου στην περιοχή μας.

Δεν πρέπει κανένας φορέας να μη συμβάλει υπεύθυνα και αποτελεσματικά, στην καταπολέμηση του παραεμπορίου.

Την επόμενη περίοδο κανείς καταναλωτής και εν’ όψει των εορτών του ΠΑΣΧΑ, να μην αγοράζει ΤΙΠΟΤΑ χωρίς αποδείξεις και εκτός αγορών και καταστημάτων ως πράξη ευθύνης απέναντι στον τόπο, να μην αγοράσει κανείς μας προϊόντα «μαϊμού» αμφιβόλου ποιότητας και αξίας ως πράξη ευθύνης απέναντι στα παιδιά μας.»

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook