Υγιή και οργανωμένη ομάδα χαρακτήρισε ο Αντώνης Γιωργαλλίδης τον Πλατανιά, δηλώνοντας χαρούμενος για την έναρξη της συνεργασίας του με τους \”ερυθρόλευκους\”.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Κύπριου τερματοφύλακα όπως αποδίδονται στο fcplatanias.gr:

«Ο Πλατανιάς είναι μια υγιής και οργανωμένη ομάδα και είμαι πολύ χαρούμενος για τη συνεργασία μας», δήλωσε, μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα της Π.Α.Ε. Πλατανιάς Χανίων, ο Κύπριος διεθνής τερματοφύλακας Αντώνης Γιωργαλλίδης.
«Η προσέγγιση των ανθρώπων του Πλατανιά -της Διοίκησης και προσωπικά του Προέδρου- ήταν άψογη και αυτό το γεγονός, σε συνδυασμό με την πολύ καλή εικόνα της ομάδας, έκαναν πιο εύκολη την απόφασή μου, την οποία πήρα μαζί με τη σύζυγό μου και τον μάνατζέρ μου», επεσήμανε ο Κύπριος διεθνής τερματοφύλακας, ο οποίος βρίσκεται ήδη στην πατρίδα του και αναμένεται στα Χανιά την ερχόμενη Κυριακή.
«Θέλω να ευχαριστήσω όλους εκείνους που με βοήθησαν να έρθω στην Ελλάδα, σε ένα πιο ανταγωνιστικό και πιο ποιοτικό πρωτάθλημα», τόνισε, επίσης, υπογραμμίζοντας, παράλληλα, ότι στόχος του είναι να δίνει τον καλύτερό του εαυτό, «πάντα για τη νίκη, ανεξαρτήτως αντιπάλου», όπως χαρακτηριστικά ανέφερε, για να βοηθήσει την ομάδα του Πλατανιά να πετύχει τους στόχους της.

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook