Πως θα σας φαινόταν ένα τριήμερο στην «μικρή Βιέννη» της Σόφιας; Και μάλιστα στην περίοδο του Χειμώνα που είναι η πλέον ιδανική για την πρωτεύουσα της γειτονικής μας Βουλγαρίας;

Τώρα έχετε την μοναδική ευκαιρία που σας προσφέρουν το Round Travel και το Flashnews.gr με τριήμερο ταξίδι για δύο άτομα.

Η διαδικασία είναι απλή:

Μπείτε στην σελίδα του διαγωνισμού στο Facebook , κάντε like, συμπληρώστε την φόρμα και αυτομάτως αποκτάτε έναν μοναδικό αριθμό με τον οποίο συμμετέχετε στην κλήρωση.

Το πακέτο της προσφοράς.

Το ταξίδι περιλαμβάνει:

* Αεροπορικά εισιτήρια από Αθήνα
* 2 διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο
* Πρωινό καθημερινά
* Ταξιδιωτική Ασφάλεια

Το ταξίδι μπορεί να πραγματοποιηθεί σε χαμηλή περίοδο (από αρχές Σεπτεμβρίου έως Ιούνιο 2014) εκτός αργιών και η γνωστοποίηση των επιθυμητών ημερομηνιών πρέπει να γίνει ένα μήνα πριν το ταξίδι.

Η κλήρωση θα γίνει με ηλεκτρονικά.

\"\"

Η Σόφια

Αγαπημένος προορισμός των Ελλήνων η Βουλγαρία τα τελευταία χρόνια, με την πρόσφατη ένταξη της χώρας στην Ε.Ε. ξανακερδίζει την ευρωπαϊκή αύρα που τόσο της είχε λείψει.

Και η Σόφια αναδεικνύεται σε μια φιλόδοξη και φιλόξενη πρωτεύουσα. Γενιές διαφορετικών λαών που πέρασαν από εδώ άφησαν τα υλικά για τη δημιουργία μιας πολυπολιτισμικής πόλης συνδυάζοντας τα λαμπρότερα στοιχεία των πολιτισμών που πέρασαν από την περιοχή. Οι λεωφόροι του λεγόμενου σοσιαλιστικού καθεστώτος γεμίζουν με μπαράκια, ενώ ανάμεσά τους θα βρεις από ρωμαϊκά ερείπια μέχρι καθεδρικούς ναούς. Μετά το πρώτο σοκ που προκάλεσε η μετάβαση στην οικονομία της αγοράς, η Σόφια αποτελεί ήδη έναν από τους πληρέστερους τουριστικούς προορισμούς των Βαλκανίων, καθώς μπορεί να καλύψει τις ανάγκες και του πιο απαιτητικού επισκέπτη:

Το κέντρο της πόλης αποκαλείται και ως «μικρή Βιέννη», τα χιονοδρομικά κέντρα της αρχίζουν να προσελκύουν αθλητές από ολόκληρη την Ευρώπη, οι πολιτιστικές εκδηλώσεις συγκεντρώνουν διεθνές καλλιτεχνικό ενδιαφέρον ενώ η νυχτερινή ζωή της πόλης ικανοποιεί τους πάντες. Και όλα αυτά σε τιμές που μπορεί να μη συγκρίνονται με τη φτήνια της κομμουνιστικής περιόδου, παραμένουν όμως εντυπωσιακά χαμηλές για τα ευρωπαϊκά δεδομένα.

Το Round Travel

Το Round Travel λειτουργεί 25 χρόνια (από το 1987) ως γραφείο γενικού Τουρισμού. Αποτελεί μέλος της ΙΑΤΑ, όπως και μέλος του πανελλήνιου συνδέσμου τουριστικών γραφείων ΗΑΤΤΑ.

Ως ταξιδιωτικό γραφείο, παρέχει τη δυνατότητα διοργάνωσης ταξιδιών σε πολλές χώρες της Ευρώπης, όπως: Ιταλία, Ισπανία, Γαλλία, Ρωσία, Αυστρία, Τσεχία κ.α., καθώς επίσης και στα Αραβικά Εμιράτα, στις Μαλδίβες, στην Σρι Λάνκα και στην Ταϊλάνδη.

Πέραν των παραπάνω, το Round Travel, οργανώνει εδώ και πολλά χρόνια με επιτυχία, συνέδρια και ταξίδια κινήτρων (incentives) στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Διοργανώνει ταξίδια για μεμονωμένους πελάτες (ανεξάρτητα ταξίδια) σε οποιοδήποτε σημείο του κόσμου σε πολύ καλές τιμές. Επίσης, στις παρεχόμενες υπηρεσίες, περιλαμβάνεται η διοργάνωση ταξιδιών για συλλόγους και σωματεία – ναυλώσεις αεροσκαφών και πλοίων.

Ολοκληρώνοντας, αξίζει να αναφερθεί ότι το Round Travel ασχολείται συστηματικά με εισερχόμενο τουρισμό, προσφέροντας ασυναγώνιστες τιμές σε τουριστικά καταλύματα σε όλη την Ελλάδα. Βασικό πλεονέκτημα αποτελεί η δυνατότητα αντιπροσώπευσης online συστήματος κρατήσεων ξενοδοχείων με πάνω από 120.000 ξενοδοχεία, γεγονός που εξασφαλίζει πολύ χαμηλές τιμές.

Γραφεία Αθήνας:
Σαχτούρη 103, Πειραιάς
Τηλ: 801 11 40840

Γραφεία Ηρακλείου:
Ζωγράφου 12
Τηλ: 2810- 280040
Fax: 2810 – 281506 & 2810 – 284950

Email: [email protected]

Δικτυακός Τόπος: www.roundtravel.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook