Εκλογικά σενάρια πυροδότησε εκ νέου η αιφνιδιαστική σύσκεψη των τριών πρώην γραμματέων της Νέας Δημοκρατίας στα γραφεία της λεωφόρου Συγγρού.

Οι υπάλληλοι και τα στελέχη του κόμματος είδαν πρωί – πρωί να μπαίνουν στα γραφεία, μετά από πολύ καιρό, ο Πρόεδρος της Βουλής Βαγγέλης Μεϊμαράκης, ο υπουργός Υγείας Ανδρέας Λυκουρέτζος και ο Λευτέρης Ζαγορίτης που θεωρείται εκφραστής των απόψεων του τέως πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή, με τον οποίο διατηρεί στενή καθημερινή συνεργασία.

Οι “τρεις” συμμετείχαν σε κοινή σύσκεψη τη στιγμή που να σενάρια έκτακτων εκλογών βρίσκονται ακόμη στο προσκήνιο, παρά τις προσπάθειες εκτόνωσης της κυβερνητικής κρίσης που προκάλεσε το ¨λουκέτο” στην ΕΡΤ.

Και οι τρεις πρώην γραμματείς θεωρούνται “παλιές αλεπούδες” στα εκλογικά αφού γνωρίζουν άριστα την κομματική γεωγραφία, πρόσωπα και καταστάσεις. Άλλωστε και πριν ένα χρόνο, στην διπλή εκλογική αναμέτρηση, είχαν πρωταγωνιστικό ρόλο στο σχεδιασμό και την υλοποίηση του στρατηγικού σχεδιασμού.

Είναι προφανές πως στη Συγγρού, αν και δεν θέλουν τις εκλογές, ετοιμάζονται καλού -κακού για απρόβλεπτο εκλογικό “ατύχημα”, ενώ συνεχίζεται η προετοιμασία του συνεδρίου.

protothema.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook