Προφυλακίστηκε ο 22χρονος Αλβανός που οδηγήθηκε στον ανακριτή το μεσημέρι. Ο κατηγορούμενος αρνήθηκε όλες τις κατηγορίες ωστόσο κρίθηκε προφυλακιστέος.

Ο 22χρονος είχε κρύψει έξι κιλά χασίς αλλά και φυσίγγια, γεμιστήρα και μαχαίρια σε βαλίτσα σε κοίτη ποταμού στο Ηράκλειο.

Ο 22χρονος συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης ναρκωτικών ουσιών μετά την αποκάλυψη του περιεχομένου της βαλίτσας και ύστερα από συντονισμένη επιχείρηση κατά τη διάρκεια της οποίας οι αστυνομικοί παρακολουθούσαν τον χώρο.

Συγκεκριμένα, οι αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ηρακλείου, ερεύνησαν τον υπαίθριο χώρο (κοίτη ποταμού) σε περιοχή του Ηρακλείου, και βρήκαν επιμελώς κρυμμένα:

• Μία βαλίτσα, εντός της οποίας υπήρχαν έξι αυτοσχέδιες συσκευασίες, περιέχουσες, ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης συνολικού βάρους 6.067 gr

– Τρία σακβουαγιάζ, τα οποία περιείχαν :
– Εξήντα εννέα φυσίγγια πολεμικού όπλου τον 7,62 mm,
– Μία κενή γεμιστήρα πολεμικού όπλου,
– Τρείς βέργες καθαρισμού πολεμικού τυφεκίου,
– Δύο μαχαίρια και
– Μία μονωτική ταινία.

Οργανώθηκε συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ηρακλείου και τέθηκε η περιοχή, σε διακριτική παρακολούθηση, προκειμένου να εντοπιστεί το άτομο που αποκρύπτει τις ναρκωτικές ουσίες, με αποτέλεσμα να συλληφθεί, την Πέμπτη το απόγευμα, ο 22χρονος από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας και με την συνδρομή αστυνομικών, της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηρακλείου.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook