Στις 26 Ιουνίου ξημερώνει μια νέα ημέρα για την Τηλεόραση, ξεκινά μια νέα ψηφιακή εποχή για την Κρήτη: το πέρασμα από το αναλογικό στο ψηφιακό σήμα είναι πλέον γεγονός.

Η μετάβαση αυτή συνεπάγεται σημαντικά οφέλη για τον τηλεθεατή.

Τα είδωλα, τα «χιόνια», τα παράσιτα και ο κακός ήχος ανήκουν πλέον στο παρελθόν και στη θέση τους έρχονται η τέλεια ψηφιακή εικόνα υψηλής ευκρίνειας (High Definition -1080i) αλλά και ο κρυστάλλινος ήχος.

Παράλληλα, η ψηφιακή εποχή σημαίνει ότι το τηλεοπτικό σήμα θα φτάσει σταδιακά σε κάθε γωνιά της Κρήτης, με το δίκτυο κάλυψης να αναβαθμίζεται μέρα με την ημέρα

Σύμφωνα με την ανακοίνωσή της, η ΝΕΑ Τηλεόραση Κρήτη δεν θα μπορούσε, σε καμία περίπτωση, να μείνει έξω από αυτές τις εξελίξεις.

\"\"

Πρόκειται για ένα περιφερειακό κανάλι, το οποίο ιδρύθηκε το 2004, με στόχο να προσφέρει στον πολίτη ένα πλούσιο πρόγραμμα, με έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση, ψυχαγωγία, αλλά και με το βλέμμα σταθερά προσανατολισμένο στον πολιτισμό, τα ήθη και τα έθιμα της Κρήτης.

Διανύοντας ήδη τον δέκατο χρόνο λειτουργίας της και παραμένοντας συντονισμένη με τις ανάγκες της εποχής μας, η ΝΕΑ Τηλεόραση Κρήτης θεωρεί το Διαδίκτυο και τις νέες τεχνολογίες σημαντικά και ιδιαίτερα χρήσιμα εργαλεία.

Ήδη από το 2010 εκπέμπει ψηφιακά στην πόλη του Ηρακλείου ενώ παράλληλα η ειδησεογραφική διαδικτυακή πύλη της Νέας Τηλεόρασης (www.neatv.gr), ενημερώνει λεπτό προς λεπτό τους επισκέπτες της για τον παλμό της επικαιρότητας, φέρνει σε πρώτο πλάνο όλες τις εξελίξεις σε θέματα ενημέρωσης, ψυχαγωγίας και πολιτισμού, όχι μόνον της τοπικής κοινωνίας, αλλά και ευρύτερα της Ελλάδας όπως και του εξωτερικού.

Η ΝΕΑ Τηλεόραση Κρήτης πρωταγωνιστεί στα νέα μέσα κοινωνικής δικτύωσης (new social media), όπως το Facebook, το Twitter και το YouTube, ενώ, παράλληλα, δίνει τη δυνατότητα στον χρήστη-επισκέπτη να παρακολουθήσει όλα τα θέματα που τον αφορούν μέσω Web TV (live streaming).

Ωστόσο, το πιο σημαντικό κεφάλαιο για τη ΝΕΑ Τηλεόραση Κρήτης είναι το έμψυχο υλικό της.

Δημοσιογράφοι, τεχνικοί και διοικητικοί υπάλληλοι, ο καθένας με την ειδικότητά του και τις γνώσεις του, δίνουν πνοή σε ένα Μέσο που διαθέτει άρτιες δομές και υποδομές, προκειμένου να βρίσκεται πάντοτε στο καρδιά των γεγονότων, με επίκεντρο πάντοτε τον πολίτη.

Δίνουμε έμφαση στην ποιότητα, την αξιοπιστία και την επάρκεια του μέσου το οποίο υπηρετούμε.

Σκεφτόμαστε παγκόσμια, δρούμε περιφερειακά, στηρίζουμε εθνικά και προσπαθούμε συλλογικά.

Αυτό η κοινωνία της Κρήτης το ανταποδίδει με το δεδομένο ότι σε ποσοστό 86% παρακολουθεί τα τοπικά κανάλια σε σχέση με τα Πανελλαδικής εμβέλειας δίνοντας στη Νέα Τηλεόραση Κρήτης κυρίαρχη θέση στη Κρήτη.

Η νέα ψηφιακή εποχή αρχίζει και η ΝΕΑ Τηλεόραση Κρήτης είναι εδώ.

Συντονιστείτε για τις πόλεις Χανιών και Ρεθύμνου στο κανάλι 57 και για το Ηράκλειο κανάλι 61.

\"\"

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook